Banatul de Munte are șansa să devină Destinația Anului 2021

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Munți, lacuri, cascade și chiar un fluviu, o stațiune milenară și construcții unice în România – toate pot fi admirate într-un singur loc: Banatul Montan. Întreaga zonă se poate transforma în Destinația Anului 2021 printr-un vot masiv pe pagina https://www.destinatiaanului.ro/.

Au mai rămas doar câteva zile în care puteți alege 6 destinații finaliste care să se întreacă apoi pentru titlul „Destinația Anului 2021”. Zona câștigătoare va fi intens promovată de Prima TV și de 10 bloguri dedicate turismului.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați linkul https://www.destinatiaanului.ro/, iar la secțiunea „Nominalizează destinația” să scrieți „Banatul de Munte”. Folosind cu toții aceeași sintagmă, și nu destinații diferite incluse în acest areal, votul va fi unul unitar.

Chiar dacă la nominalizarea destinației veți scrie „Banatul de Munte”, trebuie să aveți în gând motivul pentru care această zonă trebuie cunoscută de cât mai multe persoane. Nu uitați de Semmeringul bănățean – trenul care circulă pe ruta Oravița-Anina de mai bine de 150 de ani, fiind prima linie montanistică din România.

Apoi să nu uitați de Clisura Dunării, cu frumusețile și legendele sale, Cheile Nerei din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, cascada Bigăr, clădirile istorice din Băile Herculane și apele de aici cu particularități aparte.

Muzeul de locomotive în aer liber din Reșița sau Teatrul Vechi „Mihai Eminescu” din Oravița sunt alte obiective pe care orice turist trebuie să le cunoască.

Despre admin 6705 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.