Balul anual caritabil al Clubului Rotary Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

A XX-a ediție a balului anual caritabil al Clubului Rotary Lugoj a fost un real succes. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 7 decembrie, la un cunoscut restaurant din oraș și a reunit aproximativ 170 de persoane din Lugoj, dar și de la cluburi Rotary din Sibiu, Alba Iulia, Câmpia Turzii, Timișoara, Oradea, Caransebeș, Hațeg, Reșița și Marghita.

Manifestarea a început cu un recital de colinde, în care 35 de copii au încântat publicul prezent cu glasurile lor, iar la final au primit dulciuri. A avut loc apoi o licitație cu obiecte de anticariat și cu picturi ale artiștilor locali. Nu a lipsit nici tombola, unde premiul cel mare a fost un televizor, câștigat de un membru Rotary, care l-a donat clubului pentru a fi dăruit unei familii nevoiașe.

La eveniment a fost prezent și Cristian Vecerdea, care a făcut caricaturi celor prezenți, în schimbul unor donații care vor fi folosite pentru proiectele clubului. Banii strânși la finalul evenimentului vor fi folosiți pentru proiectele clubului: „Donează sânge, salvează vieți”, „Rotary Plantează”, „Tabere pentru copii” și „Ghiozdane pentru copii”, dar și pentru viitoare proiecte care se vor implementa.

„Ne mândrim foarte mult că au participat multe cluburi Rotary din țară. Acest lucru dă dovadă de unitate și respectarea motto-ului „Rotary, connect the world”. Oamenii s-au simțit foarte bine. Am avut ocazia să ne cunoaștem între noi și astfel să implicăm la viitoarele proiecte cât mai multe persoane. Per total, balul a fost o reușită și sperăm ca pe viitor să participe cât mai multă lume”,

a declarat Paul Gaspar, președinte Rotary Lugoj.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.