Avem un stat eșuat, un președinte eșuat, un prim ministru eșuat, un guvern eșuat, un parlament eșuat, o clasă politică eșuată

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ce țară am avut și ce conducători! Cât ghinion și câtă prostie avem!

Ce popor brav am avut și ce luptători de seamă! Ce de lași și inconștienți avem acum!

V-am spus de nenumărate ori că acești nemernici de la putere vă vor trăda cu vorba mieroasă, vă vor fura și vă vor oferi la schimb oricui! În schimbul banilor, intereselor financiare, politice și de orice fel.

Înțeleg că Premierul Ciolacu ia lecții de dicție. Cică în limba română. Eu nu cred că înțelege că va trebui să le ia în altă limbă și asta pentru că în ilustra lui inconștiență și incompetență, de fapt a întregii sale echipe, și-a semnat condamnarea sa, a tuturor politicienilor, la dispariție.

Asta nu ar fi rău, din contră, de când ne rugăm la Dumnezeu pentru asta, dar odată cu acești venetici mârșavi și trădători, dispare și poporul român și România.

Drag popor român, îți place trădarea și ai făcut din aceasta un principiu de viață. Problema este că îți place să fii trădat și resemnarea care se așterne peste tine, nu te ajută cu nimic.

Nici live-urile pe facebook, pe tiktok, instagram, twiter și ce alte platforme or mai fi, nici injuriile la tv, nu te pot salva.

Pasivitatea românilor care acceptă cu stoicism fiecare mărire de prețuri, scoaterea banilor din uz, îngrădirea drepturilor și libertăților, îngrădirea până la dispariție a dreptului de proprietate, constrângerea la renunțarea de drepturi și libertăți, menținerea sărăciei și distrugerea mediului de afaceri, a clasei mijlocii, dar numai, române, te va duce la dezintegrare totală.

Această stare de acceptare continuă și a așteptării unui Mesia care să te salveze, fără să faci nimic, te-a adus aici. Nu ai învățat nimic din istorie și nici nu pare să te impresioneze că jumătate din România a părăsit nava eșuată, pe care tot ea, jumătatea plecată o menține să nu se înece.

Avem un stat eșuat, un președinte eșuat, un prim ministru eșuat, un guvern eșuat, un parlament eșuat, o clasă politică eșuată, un spirit civic eșuat din cauza mâncătoriilor și invidiilor, și special am scris fără majuscule.

Țara nu este eșuată. Țara este singura care își îndreaptă semețele culmi montane către cer, acolo unde rugile unui popor muribund se ridică.

Înainte de moarte, orice om are o zvâcnire, o sforțare de luptă împotriva morții și a triumfului vieții! Zvâcniți români odată sau nu vom mai fi deloc!

Când veți înțelege că ei își implementează planul pas cu pas prin proștii de la putere, că sunteți manipulați și mințiți cu media mainstream, că totul este calculat de ei și anticipat, și că numai mișcările intempestive îi pot surprinde și învinge, va fi prea târziu.

Am văzut aceiași români eșuați care își arborau steagul Ucrainei sau al Rusiei, de parcă le făcuse vreun serviciu țara aia, că acum își arborează ba steagul Israelului, ba steagul Palestinei. Nu am văzut pe nimeni cu steagul României.

Am văzut aceeași divizare și ură între români din cauza războaielor altora, fără să realizeze că fac jocul puterilor care asta își doresc. Pe acest fond al urii tocmai înaintea alegerilor de aici și din USA, românii vor trebui să aleagă nu numai între partide politice și politicieni, ci între părțile beligerante.

Da, este cumplit că mor oameni, dar arborarea steagului unui stat sau altul, manifestațiile de susținere a unora sau altora nu vor rezolva aceste probleme.

Alegerea corectă a unei puteri în România, ca și în alte state, fără să existe alte influențe de acest gen, a unei puteri suveraniste, va putea schimba soarta, pentru că reprezentanții naționaliști ai unor state suverane vor putea să impună la nivel internațional o schimbare de paradigmă, așa cum a reușit Ceaușescu cu pacea dintre Israel și Palestina.

V-ați gândit să fiți la fel de furioși când fetele noastre sunt violate de americani la Deveselu și alte baze din România; când fetele noastre minore sunt violate de politicieni; de copiii omorâți de pedofilii străini care vin în România și poliția le aduce copii să se distreze; când românii noștri mor de foame și cerșesc pe străzi; când copiii noștri sunt omorâți în bătaie de poliție sau mafioți sau politicieni; când pensionarii noștri mor efectiv de foame și frig pe străzi?

Vă mai interesează pe vreunul de războiul din România, de cum este smulsă Transilvania fără război, încet dar sigur, din trupul mamă?

Vă mai interesează fariseilor cu steaguri ale altor state să ne rezolvăm propriile noastre probleme și să salvăm și viețile de aici?

Vă mai interesează că ne reprezintă la putere niște proști cu diplome cumpărate care ne bagă în război?

De câte ori au fost omorâți românii noștri în alte state, în Ucraina, ați văzut voi pe cineva să plângă de mila noastră, arborându-și steagul României la profil?

Fariseilor, manipulaților, sunteți exact ca și clasa politică! De aceea au avut ăștia acces la putere, pentru că le-ați dat-o! În timp ce voi ridicați steagurile altor state, drapelul României este dat jos și jos a rămas!

Vă interesează că banul nu va mai exista? Suntem singura țară care face asta! Țara experiment a unui președinte eșuat și a unui premier eșuat și trădător! Ciolacu ne-a semnat condamnarea la moarte!

De fapt, el ne-a grăbit-o, pentru că regulile eliminării cash-ului au fost implementate de guvernele de dinainte, prin limitarea încasărilor cu cash de mulți ani. Acum au coborât plafonul. Următoarea dată va fi anulat total.

Nu știu dacă Ciolacu este conștient de imensa trădare pe care a semnat-o! De fapt, la răspunsul pe care mi l-a dat, nu mă mai miră nimic: „Noi suntem o țară, paradis fiscal!”.

Probabil la Palatul Victoria se consumă mult, dacă ei nu văd iadul fiscal în care trăiește poporul. De atâta rai, nici conștiință nu mai au trădătorii de la putere.

Legile educației ne aduc zi după zi implementarea politicii LGBT. Vreau să le transmit un mesaj acestor inconștienți care vor o lume a homosexualității. Aici nu e Sodoma și Gomora.

Aici este România, o țară cu tradiții și istorie, și morală. O țară în care familia tradițională este modelul suprem, adică pe înțelesul vostru: bărbat și femeie, așa cum i-a lăsat Dumnezeu, nu cum vă schimbați voi după cum vă bate vântul!

Aici nu acceptăm bărbați îmbrăcați în fuste și urcați pe tocuri, nu permitem căsătoria voastră și nici adopția de copii de către așa-zisele voastre cupluri. Vrei să fii homosexual? E alegerea ta în intimitatea ta! Este democrație!

Adică nu faci ce vrei tu, ci majoritatea decide. Iar noi, majoritatea, ăștia normali după legile lui Dumnezeu, am decis: nu aveți ce căuta să pervertiți mințile copiilor noștri! Părinți, apărați-vă copiii în fața acestor netrebnicii diavolești!

Voi, cei ce vreți manifestații în public, în poziții și haine indecente, cu simularea actelor sexuale între persoane de același sex, ascultați bine ce vă spun: aceste acte le faceți voi în intimitatea voastră, la voi acasă!

Pe stradă, în public, ne respectați pe noi, cei care suntem lăsați de Dumnezeu să formăm o familie și care procreăm natural, normal, așa cum ne-a lăsat Dumnezeu.

Luați labele de pe copiii noștri! Luați labele de pe societatea noastră! Luați labele de pe țara noastră!

Codul cadastrului nu anulează încă proprietatea. Încă. Dar pregătește terenul. Nici măcar nu a trecut în dezbatere la Senat. A fost adoptat tacit. Problema acestui cod este intrarea în legalitate a ilegalităților în domeniul dreptului de proprietate și regionalizarea României.

Dacă nu înțelegeți să vă apărați drepturile voastre, le veți pierde, așa cum multe alte țări și le-au pierdut.

Vin alegerile! S-a intrat în campanie electorală. Vedeți cum vă lăsați prostiți iar de acești idioți utili ai globaliștilor și soroșiștilor. Au intrat în campanie ca niciodată, cu un an înainte!

Au înțeles că mișcarea naționalistă emite semnalul S.O.S România!

Am o rugăminte către Biserica Română. Nu mai ajutați aceste animale să câștige. Și-au bătut destul joc de România. Suntem corupți până în măduvă, corupția a intrat deja în sângele românilor.

A ajuns o normalitate, și din păcate nu înțelegem că nu ne trădăm pe noi, ci mai ales pe Dumnezeu! Înălțați-vă rugile spre cer, dar puneți mâinile pe bâtele dreptății, pentru că a venit timpul răscoalei!

Răscoala conștiinței naționale a unei națiuni fărâmițate! Cerem ajutor Bisericii Ortodoxe Române pentru a putea învinge cohortele de trădători ce ne-au vândut pe toți!

Îi cerem ajutor lui Dumnezeu să ne dea putere și curaj pentru a putea duce la sfârșit lupta ce am început-o. Pentru că al treilea război mondial a început. Și nu este războiul dintre Ucraina și Rusia sau Israel sau Palestina!

Este războiul trezirii conștiinței și a tuturor națiunilor împotriva unei puteri imense, mai mare decât orice altă putere statală care încearcă să dezintegreze 90% din populația lumii și mai ales să desființeze granițele statale și să reintroducă o epocă sclavagistă fără sfârșit. Acest lucru trebuie oprit acum. 

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.