Autoliv susține vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Compania Autoliv se alătură demersului autorităților de încurajare a populației de a se vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2. Pentru a veni în sprijinul angajaților, compania a demarat colaborarea cu instituțiile locale implicate în campania de vaccinare. După ce săptămâna trecută am desfășurat prima campanie la Divizia Autoliv Textile din Reșița, în colaborare cu Centrul de Vaccinare din Anina, astăzi am dat startul vaccinării la Divizia din Lugoj, în colaborare cu DSP Timiș și Centrul de Vaccinare “Lavinia Miloșovici” Lugoj.

„Am ales să mă vaccinez pentru că îmi doresc să revenim cât mai repede la normalitate, să ne putem desfășura activitatea în siguranță, să ne simțim din nou liberi. M-am vaccinat pentru a mă proteja pe mine, pentru a-mi proteja familia, colegii, prietenii. Dacă ții la cei apropiați, vaccinează-te! Ai grijă de tine, ai grijă de mine!” – este mesajul pe care Nicolae Dogaru, Plant Manager al Diviziei Textile Lugoj și Reșița, îl transmite angajaților și familiilor acestora, precum și comunității locale.

Până în prezent au fost vaccinate peste 250 de persoane care lucrează la Autoliv Lugoj și Reșița, în timp ce pe listele de doritori mai sunt înscrise alte aproape 200 de persoane. Campania de vaccinare va continua și în săptămânile următoare, atât la Lugoj, cât și la Reșița.

Încă de la începutul pandemiei, Autoliv a susținut acțiunile întreprinse de autorități pentru împiedicarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, prin acțiuni de conștientizare în rândul angajaților, precum și prin campanii de testare și asigurarea materialelor de protecție necesare.

Autoliv este liderul mondial în sisteme de siguranță auto, iar prin intermediul subsidiarelor sale dezvoltă, fabrică și livrează produse precum airbag-uri, centuri de siguranță, volane și sisteme de protecție a pietonilor, pentru cei mai mari producători din industria automotive. Autoliv are peste 65.000 de angajaţi în 27 de ţări, iar în România este prezentă din 1997, având aproape 11000 de angajați. În fiecare an, produsele Autoliv salvează peste 30.000 de vieți și contribuie la evitarea a de zece ori mai multe accidente grave. Angajații noștri împărtășesc pasiunea și viziunea noastră de a salva mai multe vieți, iar calitatea este elementul definitoriu pentru tot ceea ce facem.

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.