AUR Lugoj se declară pregătit de alegeri pentru funcția de primar: „Am atras oameni care au excelat în profesiile lor din mediul privat”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

AUR Lugoj a transmis un comunicat de presă prin care cere rezolvarea rapidă a situației în care se află administrația locală din municipiu, după demiterea primarului Claudiu Buciu. Alexandru Sîrbescu, președintele organizației locale, consideră că toată această situației nu este decât veșnic război al politicienilor, din care oamenii au de suferit.

„Ținând cont de cele întâmplate cu actualul primar al orașului, nu putem spune decât că tot ceea ce se întâmplă azi nu sunt decât niște polițe mai vechi care acum se plătesc. Politicianul clasic, axat doar pe ciolan și pe propriul lui interes, însă niciodată pe ceea contează cu adevărat, cetățeanul, tot ce știe să facă, lipsit fiind de soluții, este să atace! Oamenii s-au săturat de o astfel de politică.

Știm bine că această strategie se aplică de ambele părți, iar noi, cetățenii de rând, cei care resimțim cu adevărat efectele acestor vechi metehne, fiind la propriu sufocați de prețuri, de taxe și impozite și nu numai, ne-am obișnuit cu aceasta abordare de peste 32 de ani a acestor politicieni”, arată Sîrbescu.

Alianța pentru Unirea Românilor Lugoj anunță că este pregătită oricând să intre în campanie electorală și să lupte pentru funcția de primar.

„În organizația noastră am atras oameni noi în politică, oameni care au excelat în profesiile lor din mediul privat, acolo unde competitivitatea și know-how-ul contează pentru a progresa.

Când negociezi însă orice la un pahar de șpriț asa cum ne-au obișnuit marile „valori” ale politicii românești, cu siguranță lucrurile par mult mai simple din perspectiva acestora…

Politica românească are nevoie de oameni care au dovedit că știu ce fac, are nevoie de oameni de succes din mediul de afaceri (oameni care nu au o cifră de afaceri, obținută majoritar din contractele cu statul), de oameni care au dovedit, în domeniul IT de exemplu, cât și de orice om care are deja în spate o carieră respectabilă și nu în ultimul rând de oameni care vor o schimbare cu adevărat.

AUR Lugoj se poate mândri cu astfel de oameni, însă momentan îi protejăm și îi vom proteja de mizeria din politica actuală, deoarece nu ne dorim să ajungă și ei, la un moment dat, să fie descurajați așa cum s-a întâmplat cu toți ceilalți oameni de bună credință care au încercat să schimbe cu adevărat ceva.

Echipa AUR Lugoj caută soluții, ajută oamenii, cosmetizează voluntar zone ale orașului, dezvoltă proiecte de viitor, mereu în liniște și ferită de toate aceste mizerii. Dezvoltăm proiecte diverse, unele pe parte de digitalizare, altele pentru nevoile tinerilor.

Punem foarte mare accent pe dezvoltarea unor platforme online care să transparentizeze absolut tot ceea ce se întâmplă în administrația locală, plus multe alte soluții care pun în prim plan cetă-țenii urbei, nu interesele proprii!

Avem alături de noi, repet, foarte mulți oameni de mare valoare care au nu doar idei, au și soluții! Noi nu avem politicieni și nici nu vrem să formăm politicieni, noi vrem sa formăm CARACTERE!

Vă garantez că de data aceasta vor conta și vor reuși să macine pas cu pas toată șleahta politică locală. Până când vom știi sigur ce urmează să se întâmple, noi vă spunem doar atât: cât timp voi vă veți demoniza reciproc, noi vom fi în stradă alături de oameni, vom fi în spatele calculatoarelor și vom căuta mereu soluții, însă întotdeauna stând departe de voi, departe de cei care ne-ați distrus rând pe rând în acești 32 de ani!

Toți cei care se simt ca și noi și vor să facă cu adevărat o schimbare, sunt așteptați alături de echipa noastră”, transmite organizația locală a AUR Lugoj.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.