Au încercat să fure seiful unei bănci de lângă Poliție

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

LugojInfo.ro

Hoții au încercat să fure seiful unei bănci aflate la zece metri de sediul poliției din Lugoj, informează Lugojinfo.ro. Polițiștii și procurorii încearcă acum să afle cine a încercat să intre într-o bancă aflată chiar lângă sediul lor. Oamenii legii au fost alertați de faptul că indivizi necunoscuți au încercat să intre în sediul Alpha Bank aflat în Piața IC Drăgan din Lugoj.

Criminaliștii și procurorii au cercetat atent locul, ore bune, încercând să găsească probe care să îi ducă la infractori. Informațiile obținute de Lugoj Info.ro indică faptul că hoții au intrat în clădire printr-o intrare de la un magazin de haine și au intenționat să ajungă în bancă spărgând un zid.

Cel mai probabil, infractorii au vrut să ajungă la seif, însă într-un final au renunțat, după ce au distrus o parte din perete cu un baros și un flex. Ancheta este în plină desfășurare. În urmă cu mai bine de o lună, un bancomat din localitatea Belint a fost aruncat în aer, iar banii au fost furați de persoane rămase necunoscute.

Foto: Lugojinfo.ro

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.