Au început lucrările la noua bază sportivă, investiție de 2 milioane de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Au început lucrările pentru construirea noii baze sportive de la Lugoj, din spatele fostei autogări. Investiția este finanțată de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții, cu suma de aproximativ două milioane de euro. Baza va cuprinde terenuri de sport, tribune pentru 500 de spectatori, o clădire pentru vestiare și o parcare.

„Primăria Lugoj a demarat lucrările pentru pregătirea terenului pe care urmează să fie construită această bază sportivă. Primăria are obli-gația de a preda terenul în stare corespunzătoare, în acest sens fiind necesară excavarea unei cantități de 9.000 de metri cubi de pământ și nivelarea a 2.600 de metri cubi de pământ, urmând ca societatea câștigătoare a licitației să înceapă ulterior construcția efectivă.

Conform contractului semnat, baza cuprinde un teren de fotbal, la dimensiuni standard, un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, cu clădire pentru vestiare, cabine pentru pază și locuri de parcare. Lucrarea trebuie să fie finalizată până la sfârșitul lunii iunie, anul viitor”,

spune Bogdan Blidariu, primarul interimar al Lugojului.

Consiliul Local Lugoj suportă cheltuielile pentru racordurile la utilități și este obligat să asigure, în condițiile legii, suprafețele de teren ne-cesare pentru depozitarea și organizarea șantierului. După predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, trebui să mențină destinația acestuia și să îl întrețină pe o perioadă de minim 15 ani.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.