Au fost scoase la concurs 300 de locuri la Școala de Subofițeri Pompieri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Reprezentanții ISU Banat anunță 300 de locuri scoase la concurs de Școala de Subofițeri Pompieri și protecție Civilă Pavel Zăgănescu din Boldești. Înscrierile pot fi depuse online până în 18 martie. Anunțul a fost făcut de reprezentanții ISU Banat.

Salvatorii spun că au fost scoase la concurs 300 de locuri la Școala de Subofițeri Pompieri și protecție Civilă Pavel Zăgănescu din Boldești. Dintre acestea, 275 sunt pentru subofițeri și 25 pentru maiștri militari auto.

„Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare și care doresc să candideze pe unul din aceste locuri, pot depune cererea-tip de înscriere începând cu 10 martie până la data de 18 martie, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate, exclusiv în format electronic, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Calendarul admiterii:

♦ 10 – 18 martie 2022 – depunere cereri înscriere (on-line, inclusiv sâmbăta și duminica)

♦ 22 martie 2022 – data până la care va avea loc evaluarea psihologică

♦ 27 martie 2022 – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare

♦ 31 martie – 06 aprilie 2022 – evaluarea performanțelor fizice

♦ 09 aprilie 2022 – susținerea probei de evaluare a cunoștințelor

♦ 18 aprilie – 20 mai 2022 – examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs în ordinea descrescătoare a notelor finale).

Cererea-tip de înscriere, declaraţia privind luarea la cunoştinţă despre condiţiile legale, criteriile specifice, celelalte condiţii de organizare a concursului şi măsurile care vor fi luate în cazul neîndeplinirii acestora și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail sru.isutm@gmail.com, în perioada 10 – 18 martie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Alina Dana OLAR

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.