Au fost recepţionate lucrările la trei tronsoane de drum din cartierul Militari

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ În contextul eforturilor întreprinse de municipalitatea lugojeană privind infrastructura din noul cartier Militari au fost finalizate lucrările la tronsoanele de drum 3, 4 și 5 din acest cartier, iar în cursul zilei de 30 octombrie 2018 a avut loc recepția.

♦ Lucrările, începute în ultima parte a lunii aprile, anul curent, au vizat extinderea rețelei stradale din cartier pentru accesul la locuințele deja construite, dar si la noi loturi prevăzute pe acest amplasament, conform Planului de Urbanism Zonal aprobat. În anii trecuți a fost realizat drumul de acces în cartier dinspre strada Timișoarei, au fost introduse rețelele de apă și canalizare și a fost trasă rețeaua de energie electrică, iar anul trecut au fost realizate primele două tronsoane de drum.

♦ În această etapă au fost realizate tronsoanele de drum 3 și 4 și 5, inclusiv parcări, trotuare, accese și au fost amenajate zonele verzi dintre borduri și trotuare. De asemenea au fost montate dispozitivele de colectare și scurgere a apelor pluviale și a fost realizată semnalizarea rutieră atât prin marcaje rutiere longitudinale și transversale, cât și prin indicatoare rutiere. l Lucrările de infrastructură în acest cartier vor continua și în următorii ani.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.