Atenție, lugojeni! În jungla de la plopi mișună șerpii și șobolanii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Malurile Timișului lăsate în paragină constituie un adevărat pericol pentru lugojeni. Șerpii și șobolanii mișună printre ierburi. Sâmbătă, 9 mai 2020, un tânăr care a ieșit să-și plimbe câinele a fost atacat de un șarpe. A avut prezența de spirit să se ferească, apoi a ucis reptila.

„Am ieșit cu câinele la plimbare. Când am coborât spre câmp, din ierburi a sărit spre mine un șarpe. M-am ferit imediat și, cu o creangă din apropiere, l-am lovit. A trebuit să țin cu toată puterea câinele în lesă, pentru că voia să atace târâtura. Șarpele a încercat să fugă. Am legat în grabă mare câinele de un pom, apoi am filmat cu telefonul jivina, pentru că nici măcar mie nu-mi venea să cred ceea ce văd. Voiam să am dovada întâmplării mele. Nu știu ce șarpe este, dar sincer să fiu mi-a crescut rău de tot adrenalina. Mă gândesc cu spaimă ce s-ar fi putut întâmpla dacă un copil ar fi fost atacat. În afară de șerpi, locul e plin de șobolani. Nu știu cine ar trebui să curețe locul, dar dacă nu se iau măsuri se pot întâmpla lucruri neplăcute”,

povestește Ciprian P.

Dan TIMARU

 

3 comentarii

 1. 1. Mizeria omului intretine sobolanul!!!
  2. Unde e sarpe nu e sobolan pentru ca serpii mananca sobolanii!
  3. A fost liber pentru alte vietuitoare sa misune pe unde au dorit!!!
  4. Serpii in general se sperie usor si fug imediat cum simt vibratia in pamant, chiar nu cred ca era necesar sa l ranesti in halul ala de sa l omori.
  5. Ieri am stat cu cainele doua ore in plopi si pe dig si nu am vazut nici un sarpe si nici un sobolan, in schimp a zburat un fazan din tufis cand ne am apropiat.
  Daar banuiesc ca voi astia destepti de omorati animale sunteti aceeasi care nu va strangeti rahatul cainelui de niciunde, am dreptate ?!
  Educati va!!! Poate veti sti sa bateti cu picioarele in pamant cand mergeti pe camp unde este evident ca sunt soricei/ sobolani, serpi si alte vietuitoare… trist

  • Doamna , Serena Voides , va rog frumos sa va abțineți de la comentarii inutile ,șarpele acela avea 2 m cel puțin și m-a atacat de 3 ori până să îl lovesc, 2 la mana lasati-ma cu „șerpii se sperie ușor de la vibratia pământului” , va întreb , a-ți fost acolo? De vă dați așa cu părerea , nu vi umpic rușine acolo se joacă zeci de copii.Se pare că a-ți avut parte de multi șerpi la viață dmv:))) , eu cred că dumneavoastră aveți nevoie de o reeducare , și de când stiți dumv că nu curat după câinele meu , aveți halucinații ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.