Asociația Look Inside din Timișoara, alături de preșcolarii Comunei Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Asociația Look Inside din Timișoara este un ONG „născut” din dorința de a dărui… încredere, iubire, evoluție, bucurie, echilibru.

La solicitarea directoarei Școlii Gimnaziale Balinț, prof. Mihaela Kristof, s-a organizat o campanie de strângere de jucării pentru copiii care frecventează Grădinițele din comuna Balinț.

Apelul suna cam așa:

„Oferă unui copil în dar o jucărie și fă-i lumea mai frumoasă. Copiii din comuna Balinț au nevoie de ajutorul tău. Datorită situației actuale, majoritatea jucăriilor din incinta grădinițelor nu mai pot fi folosite, neputând fi dezinfectate. Apelăm la ajutorul vostru și colectăm jucării pentru copii cu vârsta între 3-6 ani. Mașinute, păpuși, animăluțe, mingi sau cărți de colorat sunt binevenite.”

Oameni cu suflet mare au răspuns pozitiv, iar sâmbătă, 15.05.2021, voluntarii  asociației au adus jucăriile cumpărate sau donate pentru preșcolarii din Grădinițele din Balinț, Bodo și Fădimac.

Cadrele didactice, copiii și părinții acestora mulțumesc oamenilor cu suflet mare care s-au implicat în a dărui zâmbete și sprijin!

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.