Asociația Life-Lugoj30 caută voluntari pentru proiectul „un spațiu verde”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Asociatia Life-Lugoj30 cauta voluntari in randul tinerilor pentru proiectul „un spațiu verde” cu care am devenit parteneri cu Comisia Europeana prin evenimentul anual #EuGreenWeek ce se va desfasura la Lugoj si Timisoara in saptamana verde 19-22 Octombrie.

Proiectul este unul de constientizare si are ca scop sensibilizarea publicului, autoritatilor locale si regilonale asupra spatiilor verzi si dorim sa oferim propietarilor de terenuri intravilane o alternativa eficienta in combaterea buruienii Ambrozia.

Voluntarii vor avea o activitate ce se va desfasura in mare parte a timpului in mediul on-line si conform legii 78/2014 putem elibera la cerere, la sfarsitul programului un certificat de voluntariat si un raport de activitate ce ii va folosi pentru experienta profesionala.

Suntem o asociatie relativ mica dar cu potential mare si ne propunem ca intr-un an de zile sa ne formam un portofoliu de care sa fie madri voluntarii nostri.

Cei interesati ne pot scrie la adresa de e-mail lifelugoj30@gmail.com, ne pot contacta pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/lifelugoj30 sau chiar telefonic la 0770541792

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.