Armă de vânătoare, cartuşe artizanale şi dispozitive folosite la confecţionarea muniţiei, la domiciliul unui bătrân din Făget

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La data de 18 septembrie a.c., în baza unui plan de acțiune privind verificarea posesorilor de arme letale, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Făget, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul compartimentului Proximitate, au efectuat un control la domiciliul unui bărbat de 76 de ani, bănuit de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Cu acest prilej, oamenii legii au descoperit mai multe cartușe confecționate artizanal, o armă de vânătoare, câteva sute de tuburi de cartușe și diverse dispozitive folosite la confecționarea muniției.

„Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă de vânătoare, mai multe cartușe confecționate artizanal, dispozitive utilizate la confecționarea acestora, precum și 221 de tuburi de cartușe fără încărcătură. Totodată, procedându-se la verificarea permisului de armă a celui în cauză, s-a constatat ca acesta are termenul de valabilitate expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.