Aquaindex, noul serviciu de autocitire al abonaților Meridian 22 este funcțional

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

S.C. Meridian 22 S.A. în insolvență, en procedure collective, in insolvency a lansat începând cu data de 7 aprilie serviciul Aquaindex.

Ce este Aquaindex, cel mai nou serviciu al Meridian22?

Serviciul se adresează tuturor abonaților companiei de apă-canal din Lugoj. Astfel, începând de joi, abonații Meridian 22 Lugoj pot suna la numărul 0256.351.750 unde, în baza numărului de autocitire, pot înregistra consumul lunar.

Pentru a veni în sprijinul lugojenilor, compania de apă-canal a modificat facturile emise, astfel că numărul de autocitire se găsește în partea dreaptă a facturii, pe primul rând.

Care sunt avantajele noului serviciu?

Dacă până acum consumul era preluat de un operator, acum un robot va înregistra automat raportarea făcută de către fiecare abonat și o va introduce în sistem.

Noul serviciu va permite preluarea și prelucrarea mai rapidă a datelor transmise de către abonații Meridian 22, dar oferă și posibilitatea preluării mai multor apeluri simultan.

Comunicarea indexului de la contoarele de apă se face ca și până acum, între zilele de 1-20 ale fiecărei luni. Raportarea indexului se poate face la orice oră.

S.C. Meridian 22 S.A. în insolvență, en procedure collective, in insolvency ste rezultatul reorganizării Regiei Autonome „Meridian 22” Lugoj în baza prevederilor Legii 15/1990 privind reorganizarea unităților economice de stat ca regii autonome și societăți comerciale, a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 30/1997, a Legii 207/1997 pentru aprobarea Ordonanței de Urgență nr. 30/1997 privind reorganizarea regiilor autonome și a Hotărârii nr. 38 din 26.03.1998 a Consiliului Local Lugoj, privind reorganizarea R.A. „Meridian 22” ca Societate pe Acțiuni S.C. Meridian 22 S.A. în insolvență, en procedure collective, in insolvency Lugoj.

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.