Anul 2022 începe cu vești bune! Se modernizează drumul care leagă comunele Belinț de Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În cadrul vizitei pe teren, pe care Alin Nica, președintele CJ Timiș, a efectuat-o în data de 23.11.2021, în Comuna Belinț, au fost demarate procedurile necesare modernizării drumului care va lega comunele Belinț de Balinț.

„Începem anul 2022 cu vești bune! În urma solicitării noastre din data de 26.01.2021, precum si a cetățenilor din zona Babsa, referitor la asfaltarea DJ 609, care unește satele Babșa și Târgoviște, avem deja rezultate!

Până la începutul lunii februarie 2022, specialiștii sunt așteptați să depună oferte pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru drumul Babșa-Târgoviște. Acest tronson este unul dintre proiectele pe care Primăria Belinț le-a considerat prioritare în ultimul an.

Multumim Consiliului Județean Timiș pentru atenția acordată acestei nevoi a comunității noastre! Odată ce documentația tehnică va fi finalizată, suntem convinși că se vor face eforturi pentru asfaltarea cât mai rapidă a celor 2,5 kilometri. Mergem înainte! Mulțumim, domnule președinte Alin Nica, pentru tot sprijinul dumneavoastră!”, a ținut să transmită, prin intermediul publicației noastre, Laurențiu Târziu, primarul comunei Belinț.

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.