Angajata unei bănci este bănuită că a furat 2,5 milioane de euro din conturile clienților

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

O femeie de 59 de ani este bănuită că a reușit să fure din conturile clienților 2,5 milioane de euro. Anchetatorii spun că ar fi fost ajutată de patru persoane, membri ai familiei ei.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2010-2021, o persoană bănuită ar fi efectuat, prin utilizarea neautorizată a unor date de identificare ale titularului și ale contului bancar sau folosind, fără drept, dispozitive de tip token sau digipass, eliberate pe numele clienților, 802 transferuri frauduloase de fonduri din conturile bancare ale unor clienți. Pe parcursul celor 11 ani, persoana ar fi accesat ilegal conturile de internet banking ale unor clienți (705 acte materiale) prin folosirea, fără drept, a dispozitivelor de tip token sau digipass. În această modalitate, a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 9 milioane de lei (2,5 milioane de euro)”,

transmit reprezentanții IPJ Timiș. Oamenii legii au ridicat în urma perchezițiilor 7.500 euro, 1.000 lei, patru mini-lingouri din aur, nouă telefoane mobile, opt memory stick-uri, un laptop, două ștampile și documente.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.