Andreea Mariana Simon reprezintă România la Miss World Beauty & Talent International 2018, din Seoul, Coreea de Sud

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În urma selectiei nationale Miss World Beauty & Talent International Romania 2018, organizata in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss World Beauty & Talent International 2018 in tara noastra, Andreea Mariana Simon a fost desemnata oficial si reprezinta in acest moment Romania in cadrul competitiei Miss World Beauty & Talent International 2018, competitie care se desfasoara in acest an in Seoul, Coreea de Sud, in perioada 15 – 29 iunie 2018. In competitie participa 30 de tari, iar marea finala va avea loc pe data de 29 iunie 2018.

Andreea este nascuta in Bacau, locuieste in Firenze – Italia, are 23 de ani, 1.75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 84-63-86.

Andreea urmeaza cursurile Facultatii de Stiinte Politice Cesare Alfieri din Florenta  si vorbeste 3 limbi straine: italiana, franceza si engleza.

Andreea a reprezentat Romania in cadrul The Look Of The Year 2016 si a prezentat pentru designeri celebri precum: Alviero Martini, Enrico Coveri SAU Salvatore Ferragamo

Andreea este pasionata de lectura si calatorii. Ca si planuri de viitor, Andreea isi doreste sa lucreze in cadrul UNICEF, avand in acest fel posibilitatea de a se implica activ si de a ajuta persoanele cu diverse probleme din Europa, Asia si Africa.

„Ma simt onorata sa reprezint Romania in competitia internationala de frumusete Miss World Beauty & Talent International 2018 in Coreea de Sud, fiind o provocare pentru mine si avand sansa de a cunoaște persoane din diferite culturi si de a vizita locuri turistice din Coreea, pe care nu as fi avut altfel ocazia sa le vad. Am o mare responsabilitate promovand Romania si turismul Romaniei in Coreea de Sud, promitand sa fac tot ce imi sta in putinta in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podium!

Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune”, ne-a declarat Andreea Mariana SimonMiss World Beauty & Talent International Romania 2018.

„Andreea Mariana Simon este una dintre cele mai frumoase, perseverente si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Fiind la la a doua ei participare intr-o competitie internationala de acest gen, Andreea are frumusetea si calitatile necesare pentru a reprezenta Romania cu onoare in Seoul si de a se intoarce in Romania cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare”, ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss World Beauty & Talent International Romania.

Toti romanii sunt invitati sa viziteze pagina oficiala de FacebookMiss World Beauty & Talent International Romania”- https://www.facebook.com/MissWorldBeautyAndTalentRomania – pagina unde vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze cu Andreea.

AL PRESS

Despre admin 6705 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.