„Amicus Help” ajută bătrânii din Balinț

Share Button

Amicus  Help este o organizatie de tineri din Timișoara care dorește să fie diferită față de oamenii egoisti ai secolului XXI. Tinerii din această organizație își doresc să facă ceva pentru oamenii de lângă noi, pentru societate. În fiecare saptămână au cel puțin o acțiune.

La solicitarea directoarei Mihaela Kristof și  în colaborare cu conducerea Primăriei comunei Balinț, duminică, 17 martie 2019, 13 voluntari ai acestei organizații studențești au vizitat bătrânii nevoiași din localitatea Balinț, pe care i-au ajutat cu produse alimentare, de igienă personală, le-au cărat apă, le-au spart lemne, i-au ajutat la lucru în gospodărie, le-au oferit afecțiune și  cuvinte de încurajare.

Bătrânii s-au arătat foarte mișcați de aceste gesturi venite de la niște tineri cu inițiativă și, cu ochii plini de lacrimi de recunoștință, le-au cerut să îi mai viziteze.

,,Cinsteşte pe cei bătrâni, căci poţi ajunge şi tu bătrân” – este deviza tinerilor care au înfrumusețat o zi din viața acestor bătrâni. Viceprimarul Francisc Rumel le-a mulțumit tinerilor pentru gestul făcut și le-a urat mult succes în acțiunile pe care le vor mai derula în viitor.

AL PRESS

1784

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.