,,Am hotărât să vin ACASĂ, să pun în slujba lugojenilor mei experiența reală dobândită în administrație!”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lugojul este orașul în care m-am născut, reprezintă comunitatea în care am crescut și m-am format ca OM și, de aceea, înainte de toate îmi doresc să avem un Lugoj normal, în care oamenii să trăiască bine, să fie respectați și auziți.

Am hotărât să vin ACASĂ, să pun în slujba lugojenilor mei experiența reală dobândită în administrație, în anii în care am fost subprefect, vicepreședinte și, apoi, președinte al Consiliului Județean Timiș.

Am format o echipă nouă, care are ca atuuri principale atât tinereţea, cât şi pregătirea profesională, calităţi dublate de dorinţa de a realiza lucruri necesare pentru lugojeni.

O echipă formată din oameni care au un bagaj de cunoştinţe în administraţie, expertiză tehnică, economică, chiar şi politică, fiindcă toate acestea se pot face doar cu profesionişti.

Astfel, acoperim fiecare domeniu de activitate în ceea ce priveşte pregătirea profesională, pentru că un primar fără o echipă puternică şi bine pregătită nu poate realiza proiectele necesare pentru cetăţeni.

Mi-am asumat responsabilitatea de a candida  pentru că știm cu toții că, din păcate, orașul nostru a rămas mult în urmă.

Chiar dacă s-au depus multe proiecte, toate sunt „pe hârtie”, nici unul nu este implementat, nici unul nu este pus în practică.

Este obligatoriu să înţelegem că, pentru a schimba lucrurile în comunitatea noastră, pentru ca Lugojul să devină un oraș cu adevărat european, trebuie să adaptăm mijloacele de care dispunem la nevoile locuitorilor și localității.

Așadar, în strategia pregătită se regăsesc măsuri care, puse în practică, ne vor aduce mai aproape de obiectivul nostru, în domenii ca: transport și infrastructură, sănătate, servicii și dezvoltare publică, dar și educație, sport sau recreere. Iar deciziile au fost luate ascultând vocea lugojenilor.

În acești patru ani am sesizat în Lugoj o multitudine de probleme, în toate domeniile, care au afectat atât imaginea localității, cât și calitatea vieții cetățenilor, făcându-i să își piardă încrederea în aleșii lor și, implicit, în reprezentanții partidelor politice existente în Lugoj.

De aceea, consider că doar un parteneriat real cu lugojenii, un parteneriat bazat pe transparență decizională, îi poate face pe cetățeni să creadă că lucrurile merg în direcția potrivită.

Știu că se vehicula ideea că poate, din perspectiva de președinte al CJ, nu am făcut foarte multe pentru Municipiul nostru.

Mi-aș fi dorit ca, din această poziție, să pot face lucruri pentru Lugoj, de exemplu: să pot asfalta o stradă sau să modernizez iluminatul public. Din păcate, altele sunt atribuțiile unui președinte de Consiliu Județean.

Ar fi inutilă provocarea pe care am acceptat-o dacă, pe viitor, nu voi respecta ceea ce voi promite.

Vin în fața lugojenilor cu o viziune care conține măsuri ce pot fi adoptate într-un  termen foarte scurt, dar și o viziune pe termen lung, știind că doar așa vom reuşi să recâștigăm încrederea oamenilor, iar Lugojul va redeveni ceea ce a fost odată.

Haideți să facem din Lugoj o misiune posibilă!

Totul pentru Lugoj!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.