Alege solutiile de factoring de la Omnicredit si scapa de grija facturilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

In calitate de antreprenor ce are pe umeri grija unei intregi intreprinderi, fiecare sursa de venit conteaza si orice intarziere, cat de mica, poate provoca probleme serioase in administrarea bugetelor. De aceea, este foarte important sa stiti ca puteti beneficia in timp util de incasarea banilor de plata facturilor recurente. Cu alte cuvinte, cu ajutorul programelor de factoring de la Omnicredit, nu va mai fi nevoie sa asteptati data scadenta, care poate ajunge uneori chiar si pana la 90 de zile, pentru a putea beneficia de sumele aferente serviciilor sau produselor furnizate clientilor.

Ce este un sistem de factoring?

La Omnicredit ai posibilitatea de repune in circulatie banii incasati in urma prestarii de servicii fara a mai fi nevoie de a astepta data scadenta impusa de institutiile bancare oficiale. Astfel ca, prin completarea unei simple cereri de aplicare la acest serviciu, Omnicredit va poate servi drept intermediar intre dumneavoastra si clienti, punandu-va la dispozitie banii aferenti chiar in ziua urmatoare achitarii initiale.

Cu alte cuvinte, daca inainte erati nevoit sa asteptati intre 30 si 90 de zile pentru a putea utiliza banii blocati obtinuti din facturi, acum ii puteti transforma in lichiditati imediat. Acest lucru este posibil datorita sistemului de factoring care presupune ca noi, echipa Omnicredit sa iti furnizam in timp real banii pe care ar trebui sa ii primesti de la clientul ce a achitat o anumita factura. Pe aceasta cale scapi de griji, de batai de cap si de nenumarate situatii neplacute, astfel ca merita sa te bazezi pe Omnicredit.

Cine poate beneficia de pe urma lui?

Orice companie ce inregistreaza discrepante mari intre momentul in care trebuie sa plateasca anumite taxe si salarii si expirarea datei scadente poate solicita finantarea de tip factoring. De regula, cele mai multe care opteaza pentru acest serviciu se incadreaza in industrii precum cea a transporturilor, de constructii, de retail, a celor ce lucreaza cu statul sau a micilor producatori, astfel ca sunt sanse mari ca business-ul dumneavoastra sa fie unul viabil.

De ce sa alegeti Omnicredit?

Cu Omnicredit, prima platforma de tip finetech din Romania, ai garantia incasarii imediate a pana la 100% din valoarea facturilor ce urmeaza a fi incasate. Odata ce statusul tranzactiei este modificat in incasat, noi va vom vira banii imediat, urmand ca suma tranzactionata de client sa fie directionata catre noi. Intreg acest proces se face in baza a doar 3% din valoare lunara a sumelor tranzactionale, insa in unele cazuri procentul poate fi si mai mic.

Odata adoptat acest sistem ai garantia ca nu vei mai intarzia cu plata taxelor si impozitelor, a salariilor sau a altor dari, dat fiind faptul ca nu va mai trebui sa asteptati sa expire termenele stabilite. Astfel ca problemele de ordin financiar provocate de intervale prea mari ale datelor scadente dispar definitiv.

O finantare de tip factoring este diferita de un imprumut prin simplul fapt ca nu presupune generarea unei datorii catre o anumita institutie. Banii circula constant de la luna la luna, neexistand posibilitatea ca datoriile sa se acumuleze. Sumele nu sunt suplimentate sau micsorate, singurele modificari apar la perioada de asteptare pentru a putea transforma incasarile in lichiditati.

De asemenea, dai posibilitatea clientilor tai sa isi seteze termene mai mari in care pot plati facturile, tu nemaifiind dependent de momentul in care acestia aleg sa achite. Astfel puteti crea un cadru cat mai favorabil de colaborare si sa conturati relatii bazate pe amiabilitate si transparenta, eliminand riscul aparitiei disensiunilor din motive financiare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.