ALDE… Haneş şi alţii ca el

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

ALDE Haneş, până cu ceva timp în urmă, ziceai că-i o creaţie de vârf a roboticii, sau dacă vreţi, a  mecatronicii. Aşa ridica el mâna la toate propunerile venite din partea consilierilor (şi aşa) majoritari ai PSD, de ziceai că s-a creat un robot, sau i s-a creat un reflex condiţionat (apropo, ştiţi ce spunea câinele lui Pavlov despre stăpânul său? Uită-te, mă, la ăsta, ce reflex şi-a creat! Când sună soneria şi s-aprinde becul, mi-aduce de mâncare).

Fără  să „cârtească” vreodată  ceva, era o piesă, din angrenajul „maşinii de vot” a celor mai-nainte amintiţi. Asta, doar până-ntr-o zi, când a avut loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local şi din caniche miniature , a devenit un  pitbull dog, feroce (mai pe româneşte, harapas kutya), „care a muşcat mâna regelui său, care l-a hrănit şi l-a crescut”. Nu se ştie de ce a făcut-o abia după doi ani şi jumătate de  mandat. După unii, din cauza temperaturii ridicate. După el însuşi: „Nu nu mai vreau să fiu părtaș la furat banii lugojenilor”. Cam târziu, amice! Ţi-ai băgat „năsucul aerodinamic” într-un produs turcesc , pe numele lui rahat, dar transformat în produs românesc, nu prea miroase a  bine. Zău aşa! Şi ca ALDE tine, mai sunt şi alţii.

Mircea ANGHEL

P.S.: Din respect şi pentru corecta informare a Măriei-Sale, Cititorul, redau mai jos un  fragment dintr-un ziar local, cu ce s-a întâmplat la şedinţă:

„Consilierul lugojean Ioan Haneș, de la ALDE, a răbufnit în plenul Consiliului Local, când reprezentanții Primăriei Lugoj au solicitat suplimentarea valorii contractului pentru executarea lucrării „Branșamente apă în municipiul Lugoj”, cu suma de 39.696,26 lei, „în vederea aplicării OUG nr. 114/2018, urmare a majorării salariului minim brut pe țară garantat pendru domeniul construcțiilor”. Eu nu mai vreau să fiu părtaș la furat banii lugojenilor! Firma asta încasează peste 5.000 de lei de la noi pentru un branșament și lucrează în subantrepriză. În toamnă au venit la Meridian (societatea lugojeană care gestionează alimentarea cu apă în Lugoj – n.r.) și au oferit 1.200 de lei pentru ca Meridian să facă branșamentele. Și de la noi încasează 5.000 de lei pentru un branșament. De ce la noi e 5.000 de lei un branșament, iar la Paniova, de exemplu, e 1.000 de lei? Pentru că s-au făcut supraevaluări! Și în loc să facem 2.000 de branșamente, facem doar 1.000, că trebuie să plătim firma lui X, din Oradea, agreată de noi. Contractul a fost supraevaluat!”

Acelaşi

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.