Al doilea Lidl din oraș începe să devină realitate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Se pare că lugojenii sunt mari consumatori de produse vândute prin supermarketuri străine. Noul magazin Lidl, care se preconiza că va apărea la Lugoj până la finalul anului trecut, începe să devină realitate. Compania pregătește terenul pentru a demara construirea celui de-al doilea Lidl din oraș.

Locația aleasă de către cei de la Lidl pentru supermarket este pe strada Dimitrie Cantemir, la fosta moară de vis-a-vis de Cimitirul Ortodox de pe strada Făgetului. Pentru locație, cei de la Lidl trebuie mai întâi să primească avizele de la „Monumente”.

Deși la început se zvonea că Lidl 2 din Lugoj va fi ridicat lângă catedrala de pe Caransebeșului, mai apoi că pe strada Timișorii, se pare că ambele locații au fost abandonate de către retailer. Pentru a demara procedurile de construire a noului magazin, Lidl a postat la început de an un anunț de angajare pentru un post de „responsabil expansiune sediu regional Lugoj”.

Viitorul angajat urmează să se ocupe de tot ce înseamnă închirierea terenului, negocieri, documente și restul etapelor ce trebuie parcurse pentru deschiderea unui supermarket. Viitorul responsabil se va ocupa și de realizarea altor magazine Lidl, din toată zona de vest a țării.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.