Află acum ce gadgeturi nu trebuie să-ți lipsească pe timpul verii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poză de fauxels pe Pexels.com

Gadgeturile și dispozitivele au devenit componente esențiale în viețile noastre. Este clar deja că viața fără telefon devine aproape imposibilă în aceste vremuri. Chiar dacă folosirea excesivă a tehnologiei are anumite dezavantaje, beneficiile nu pot fi ignorate. Gadgeturile au devenit adevărate ajutoare atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Gadgeturi care să-ți facă vara mai plăcută

Venirea verii este deja un prilej de bucurie deoarece acesta este un anotimp care te încarcă cu viață. Zilele cu soare și serile petrecute cu prietenii, plimbările și ieșirile cu cortul sunt doar câteva exemple care fac din vară cel mai plăcut anotimp. Bineînțeles, modul în care te vei bucura de vremea de afară depinde de tine. Mai jos vei găsi câteva recomandări de gadgeturi care te vor ajuta să te bucuri pe deplin de vară.

1. AirPods

Vremea frumoasă te cheamă să petreci cât mai mult timp afară. De aceea, poți renunța la mașină și să te deplasezi cât mai mult pe jos sau pe bicicletă. De asemenea, poți renunța la abonamentele la sală și să faci mișcare în aer liber. Pentru a crea atmosfera potrivită pentru aceste activități alege  o pereche de AirPods de pe altex.ro și bucură-te pe deplin de timpul petrecut afară. Pentru a asculta melodiile preferate în timp ce ești atent și la ce se întâmplă în jurul tău modelul in-ear este cel potrivit. Dacă vrei să te bucuri doar de muzică în timp ce faci sport într-un parc, alegerea unor AirPods Max îți va oferi o experiență unică care te va cuceri.

2. Boxă portabilă

Vara este anotimpul în care poți petrece cel mai mult timp cu prietenii. Este vremea concediilor, a serilor petrecute în oraș și a ieșirilor la grătar. Cele mai frumoase momente sunt acelea în care te aduni cu prietenii la cineva acasă și vă bucurați de timpul petrecut împreună. Pentru că poveștile și râsetele sunt în toi, nu aveți nevoie de prea multă gălăgie în jur. Totuși, un pic de muzică pe fundal va contribui la crearea atmosferei potrivite. De aceea, o boxă mică, portabilă este o alegere potrivită. Aceasta este ușor de transportat, ocupă puțin spațiu și oferă posibilitatea de a asculta muzica la un volum potrivit pentru a te putea înțelege cu cei din jurul tău.

3. Smartwatch

Acest gadget este o achiziție potrivită pe timpul verii din mai multe motive. În primul rând, te va ajuta să-ți monitorizezi pașii și activitățile fizice când acestea vor deveni o rutină. În al doilea rând, nu va trebui să mai umbli la telefon pentru a răspunde la un apel sau mesaj, ci vei folosi ceasul pentru aceste funcții. Nu în ultimul rând, un smartwatch este un accesoriu care îți va completa foarte bine ținutele de vară.

4. Cameră video

Poate ți se pare absurd să găsești camera video într-o asemenea listă, mai ales că telefonul îndeplinește această funcție. Totuși, achiziționarea unei camere video pe care să o ai pe corp pentru a filma plimbările cu bicicleta sau ieșirile la munte cu prietenii și pe care să captezi fiecare moment este o investiție de care te vei bucura.

Așadar, vara este despre voie bună și distracție, iar  alegerea gadgeturilor potrivite te pot ajuta să te bucuri pe deplin de aceste momente.

Despre admin 6667 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.