Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pe strada Timișoarei a înflorit comerțul stradal cu mașini. Economia subterană a băieților deștepți duduie sub privirea îngăduitoare a vecinilor de peste drum, pe firma cărora scrie ANAF. Deci, să fie clar: legea este pentru căței, nu pentru dulăi!

Un sătean din Sacoșul Mare a pus pe drumuri degeaba pompierii lugojeni, anunțând izbucnirea unui incendiu în sat. Omul a avut chef de glume, dar cum salvatorii nu prea știu din astea, i-au dat o amendă de-i ard și acum buzunarele. Să vedem cine mai vine acuma să i le stingă.

După ce că circulația pe arterele principale ale orașului se desfășoară cu viteza melcului, cele câteva semafoare vin și mai pun și ele o piedică traficului. Chiar nu e nicio minte luminată în orașul ăsta care să fluidizeze traficul și să sincronizeze lămpile astea, că se circulă ca la înmormântare ?!

Pentru că tot mai multe schelete de biciclete ies la iveală din apele Timișului, credem că ar trebui ca site-ul care distribuie aceste imagini să își schimbe numele în „Ești din Lugoj dacă… recunoști proprietarul”.

Cele două poduri rutiere din centrul orașului, pe sub care Timișul curge și el nepăsător, au nevoie urgent de reparații, spune o expertiză recentă. Cum deocamdată nu prea sunt semne că administrația locală se grăbește să se apuce de treabă, singura soluție ar fi bacul. Am zis bacul, nu bacalaureatul, că pe ăla nimeni nu-l mai trece!

Fotografia asta face parte din albumul ,,Hai să-ți arăt Lugojul noaptea”. Noroc cu Luna, că lămpile alea de la Primărie nu prea pot să lumineze orașul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.