Actorul braşovean Ovidiu Cuncea îşi serbează ziua de naştere printr-un spectacol, la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Actorul Ovidiu Cuncea, originar din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, va împlini 56 de ani în ziua de 24 mai şi a ales ca tocmai în preajma zilei sale de naștere, să susţină o reprezentaţie, la Hunodoara, alături de camarazii săi de artă teatrală din Compania de Teatru Concordia.

In data de 26 mai 2023 – George Feldman (Ovidiu Cuncea) îşi aniversează ziua de naştere la Lugoj alături de Antonia (Monica Davidescu) și Dorian (Aurelian Temișan). Ce vă putem spune sigur este că se va râde copios la Casa de Cultură din municipiul Lugoj, unde la ora 19:30 începe spectacolul „Divorțul anului”.

In societatea noastra, in piese de teatru, in seriale de televiziune,in emisiuni,se vorbeste tot mai mult despre casatoria moderna si despre libertatea de a avea parteneri  in afara casatoriei, ramanand in continuare  in relatia de sot/sotie sau chiar despre salvarea cuplului de la despartire, prin intretinerea unor relatii fugitive extraconjugale ale ambilor soti. ,,Toate cuplurile care au incercat au esuat lamentabil… Pana la urma se dovedeste ca nu e o solutie pentru salvarea casniciei ci  un drum catre pierderea cuplului.

”Divortul anului” este o piesa adaptata, de insusi marele actor Ion Lucian, dupa o idee a  unui film celebru in perioada anilor ’70.

Piesa trateaza in mod comic si ironic cu accente dramatice relatia sot- sotie, a unor oameni ce se indreapta spre „a treia tinerete” si care  se afla prinsi in vartejul „ipocriziei convenientelor moderne”.

Biletele se pot cumpăra pe Ticketstore.ro si la casa de Bilete a agenției.

Așadar, dragi prieteni din Lugoj vă rog să vă puneți în agendă întâlnirea noastră din 26 mai, la Casa de Cultură din Lugoj, ora 19:30″, se menţionează într-un comunicat de presă al companiei teatrale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.