Acțiune în cascadă a polițiștilor lugojeni. Șoferii vitezomani au primit amenzi de 45.000 de lei într-o singură zi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Acțiune în cascadă a polițiștilor de la rutieră, luni, în Timiș. Oamenii legii au desfășurat verificări pentru depistarea șoferilor care circulă cu viteză prea mare. Au dat amenzi de 45.000 de lei.

Polițiștii Biroului Rutier Lugoj și cei ai Formațiunii Rutiere Sânnicolau Mare, sub coordonarea Serviciului Rutier Timiș au organizat, în data de 1 mai, în intervalul orar 16-20, o acțiune cu efective mărite, în sistem cascadă, pe DN 6 și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pentru combaterea abaterilor la regimul legal de viteză. Au fost legitimate peste 200 de persoane și controlate 190 de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 156 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 45.000 de lei, conform O.U.G. 195/2002R.

Dintre acestea, 137 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost reținute, în vederea suspendării, 9 permise de conducere, dintre care:

♦ 7 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză;

♦ 1 pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire;

♦ 1 pentru alte abateri.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier (conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului) și a fost retras un certificat de înmatriculare. (P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.