Acțiune caritabilă prilejuită de Prăznuirea Sfântului Ierarh Nicolae în Țara Făgetului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Centrul de Zi pentru Copii ,,Patriarh Miron Cristea” din Făget a avut zilele acestea oaspeți de seamă. Oameni cu suflet mare din Timișoara și din Lugoj au trecut pragul instituției dăruind tuturor beneficiarilor daruri constând în articole vestimentare, jucării dar și alimente neperisabile, rechizite și dulciuri.

,,Această acțiune petrecută în centrul nostru a readus din nou bucuria și zâmbetul pe buzele beneficiarilor noștri. Fiecare copil și-a pus o dorință care prin bunăvoința unor oameni de bine a devenit realitate. Ținem să mulțumim tuturor celor implicați pentru gestul frumos făcut astăzi în centrul nostru și-l rugăm pe Dumnezeu să le răsplătească dragostea și osteneala.”

(a declarat pr. coordonator Liviu Ionuț Lacatîș).

Instituția socială, aflată sub coordonarea Pr. Liviu Lacatîș, oferă servicii pentru 25 de copii ce provin din familii cu dificultăți de natură socială și economică și pentru care acest centru reprezintă „o a doua casă”. Aceștia beneficiază zilnic de o masă caldă, de activități educative, religioase, formativ-integrative, recreative și de socializare. Centrul are misiunea de a preveni și a reduce abandonul școlar și de a crește performanțele școlare ale elevilor aflați în situații de risc prin desfășurarea de programe socio-educative.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.