Accident transmis live pe Facebook [Video]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat din Caransebeș a provocat un accident de circulație care putea avea urmări grave, la numai câțiva kilometri de Lugoj.

Bărbatul susține că venea din Austria și intenționa să ajungă la Caransebeș. În apropiere de Lugojel, individul a vrut să depășească coloana printr-o manevră neregulamentară și a intrat în plin într-o mașină care circula regulamentar.

Polițiștii au stabilit că bărbatul era băut și avea o concentrație de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat. Un șofer aflat în trafic a observat că bărbatul din Caransebeș merge în zig-zag și a început să filmeze mașina încă de când aceasta se afla pe șoseaua de centură.

În câteva minute, șoferul a filmat live accidentul presimțind că gugulanul nu va face mulți kilometri fără să fie implicat în vreun incident rutier.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și asta în ciuda faptului că mașinile implicate în accident au fost serios avariate. Bărbatul care s-a urcat beat la volan va fi cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și va rămâne pieton o mare perioadă de timp.

Sursa: lugojinfo.ro

Despre admin 6540 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.