A venit Moș Crăciun la Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Și anul acesta, ca de fiecare dată, îngerașii Look Inside au bătut din nou drumurile prin sate și comune uitate de vreme și au aflat visurile a sute de copii, pe care cu sfială și speranță micuții le-au descris Moșului… așa una câte una, vis cu vis s-au adunat dorințele lor.

Nu a fost ușor, pentru că mulți dintre ei au încetat să mai viseze, să creadă că un vis poate deveni realitate. Dar din această realitate cruntă s-a născut această dorință de a le aduce bucurie și a le reda curajul de a visa, s-a născut acest proiect ,,Bucurii pe care tu le poți înfăptui” –proiect inițiat și derulat cu ajutorul voluntarilor de la Asociația Look Inside sub directa coordonare a doamnei Dana Marcu Gherasim.

Anul acesta Moșul a adus cadouri pentru 44 de copii, defavorizați social ,de la Școala Gimnazială Balinț.Doamna director prof.Mihaela Kristof și domul Primar Crașovan Dănuț mulțumesc pe aceată cale tuturor donatorilor,voluntarilor și celor ce au contribuit la bucuria  acestor copii și doresc tuturor  să aibă parte de Sărbători binecuvântate alături de toți cei dragi!

AL PRESS

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.