A învins cancerul de două ori, apoi a câştigat 4,6 milioane de dolari la Loto

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Stu MacDonald, un bărbat din Oregon, a dus două bătălii cu cancerul, învingând boala în ambele cazuri, apoi a câştigat 4,6 milioane de dolari la loteria de stat. Soţia sa, care i-a fost alături tot timpul, îi spunea în fiecare săptămână să nu uite să cumpere bilet la loterie.

Bărbatul nu a precizat ce va face cu banii, nici nu a fost de acord să dea interviuri sau să permită publicarea de imagini cu el. Stu MacDonald a dus o dublă bătălie cu cancerul, reuşind să învingă boala de fiecare dată, iar la scurt timp, bărbatul a câştigat şi 4,6 milioane de dolari la loteria de stat, informează CNN.

“Sunt un tip foarte norocos. Am supravietuit cancerului de două ori şi iată, acum am câştigat la loto. Este uimitor”, a spus el într-o declaratie.

Totuşi, după achitarea tuturor taxelor, a rămas cu aproximativ 1,5 milioane de dolari, o sumă deloc de neglijat, pe care Stu MacDonald nu a precizat cum o va cheltui.

De asemenea, un purtător de cuvânt al Loteriei din Oregon a declarat pentru CNN că bărbatul nu a fost de acord cu niciun interviu sau cu publicarea de imagini cu el.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.