A furat 170.000 de euro, apoi i-a îngropat și a fugut din țară

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, este căutat de oamenii legii după ce a sustras 170.000 de euro din dulapul unei femei, apoi a fugit din țară.

La data de 14 mai a.c., polițiștii lugojeni au fost sesizați de o femeie, de 38 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuința personală.

La data de 19 mai a.c, ca urmare a activităților întreprinse și în baza probatoriului administrat, s-a stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locații din comuna Boldur, județul Timiș.

„Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur. În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă. Din cercetări a reieșit că bărbatul de 30 de ani se află, în prezent, în afara țării, cercetările fiind continuate pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului și tragerea la răspundere penală”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.