A fost prins criminalul polițistului din Recaș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Bărbatul de 47 de ani, care a împușcat mortal un polițist din Recaș, a fost prins. Individul a fost capturat pe raza localității Remetea Mare.

Ionel Marcel Lepa a fost găsit după aproape 40 de ore de căutări neîncetate, la care au participat peste 400 de angajați din toate structurile MAI.

Au fost folosite camere de termoviziune, drone, elicoptere și de asemenea au fost aduși și câini de urmă.

Lepa a fost prins chiar în casa care ieri a fost percheziționată de polițiști, după ce au fost descoperite mai multe urme de sânge. Este vorba despre un imobil care aparține bunicii unui prieten de-al ucigașului, unde de altfel el locuia de aproximativ două luni.

Când a fost prins, el prezenta plăgi prin împușcare, motiv pentru care a fost solicitată o ambulanță. Rănile provin, cel mai probabil, de la acțiunea de duminică, atunci când oamenii legii au tras mai multe focuri de armă asupra lui.

Cert este că în timpul capturării de azi noapte, polițiștii nu au făcut uz de armament.

Cristian Amariei este polițistul ucis duminică, în timp ce se afla într-o misiune de capturare a unui urmărit internațional.

Acesta împreună cu alți colegi ai său încercau să prindă un individ periculos din Lugoj, condamnat la închisoare, însă fugarul a tras mai multe focuri de armă înspre polițiști și l-a rănit pe Cristian Amariei în zona gâtului și în piept. Medicii au sosit de urgență la fața locului, însă din păcate nu au mai putut face nimic pentru polițistul de 43 de ani.

Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în localitatea Izvin, din județul Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi!”, au postat polițiștii, în grup pe Facebook.

Cristian Amariei avea 43 de ani, era din Recaș și avea doi copii minori.

Criminalul polițistului era dat în urmărire internațională, iar omul legii alături de alți colegi încercau să-l prindă având informații că s-ar ascunde în localitatea Izvin.

Lepa Ionel Marcel are 48 de ani și este din Lugoj. Acesta a fost condamnat anul trecut la 4 ani, 8 luni și 1.486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Duminică, în timp ce polițiștii încercau să-l prindă pentru a-l trimite în spatele gratiilor, acesta a împușcat mortal unul dintre agenți. Este vorba despre Cristian Amariei, un polițist de 43 de ani din Recaș, care a lăsat în urma sa o familie îndurerată.

Individul care l-a împușcat pe polițist a reușit inițial să scape, fiind căutat timp de două zile de către polițiști.

Un polițist aflat în misiune a fost împușcat duminică la amiază. Totul s-a petrecut pe raza orașului Recaș, în localitatea Izvin. Se pare că polițistul împușcat a fost împușcat în zona gâtului și în piept.

Polițiștii aveau informații despre locul unde se ascunde un bărbat urmărit internațional și au încercat să-l prindă. Acesta se ascundea într-o casă din localitatea Izvin. Polițiștii au încercuit locuința, însă bărbartul care s-a simțit încolțit a ieșit din casă, în încercarea de a scăpa și a tras mai multe focuri de armă spre polițiști. Unul dintre ei a fost rănit grav în zona gâtului și în piept.

Bărbatul a reușit să fugă, ajungând într-o curte din vecini, de unde a încercat să fure o mașină pentru a putea să-și piardă urma. I-a amenințat și pe aceștia cu pistolul, pentru a-i da cheile de la mașină, însă în cele din urmă a renunțat, pentru că au ajuns polițiștii, care au tras mai multe focuri de armă. A reușit totuși să fugă prin grădina casei, în pădurea de lângă localitatea Izvin.

Între timp, medicii de pe ambulanță au ajuns pentru a-i acorda primul ajutor polițistului rănit, însă din păcate acesta a fost declarat decedat. (A. P.)

Despre admin 6660 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.