A fost finalizat proiectul „Succes în carieră pentru TINEri!”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cu mândrie și bucurie vă anunțăm că am finalizat proiectul „Succes în carieră pentru TINEri!” alături de partenerii noștri de la Inovatrium. Am avut ocazia să susținem tinerii NEETs, acei tineri cu vârsta între 16 și 29 de ani, care se confruntau cu șomajul și care erau înregistrați la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidența în regiunile eligibile.

La conferința Ocuparea în Regiunea Vest : explorează noi oportunități de carieră, au participat atât tinerii care au făcut parte din grupul țintă, cât și tinerii antreprenori care au pus întrebări invitaților, la panelul ”Antreprenoriatul de la A la Z-motivația de a merge mai departe”.

În cei doi ani de proiect, am depășit cu mult obiectivele noastre, ajutând peste 950 de tineri să-și construiască un viitor mai bun. Acestora li s-a oferit sprijin în diverse forme, iar rezultatele ne încântă:

Peste 460 de tineri din mediul rural au beneficiat de suportul nostru.

Am susținut și integrat în piața muncii 5 tineri de etnie romă.

Peste 900 de tineri au fost mediatizați cu succes pentru locuri de muncă.

Peste 450 de tineri au găsit un loc de muncă stabil.

Mai mult de 200 de tineri au obținut locuri de muncă pe perioadă nedeterminată sau mai mare de 6 luni.

Această realizare nu ar fi fost posibilă fără implicarea și susținerea celor care au crezut în acest proiect. Mulțumim secretarului general al ANOFM, Marcel Miclău și partenerului nostru, președintelui Inovatrium-Vasile Moldovan, cât și tuturor membrilor echipelor de implementare.

De asemenea, mulțumim invitaților noștri, subprefectului județului Timiș, Sorin Ionescu, inspectorului șef al ITM Timiș, Ileana Mogoșanu, directorului adjunct al OIR POCU Vest, Marius Lupulese,

Cu toții suntem mândri de această reușită și suntem bucuroși că am putut să contribuim la transformarea vieții tinerilor din regiunea noastră. Tinerii ne motivează să continuăm să lucrăm pentru un viitor mai bun pentru toți.

Vă mulțumim tuturor pentru faptul că ne sunteți alături în diseminarea informațiilor ,  prin care le transmitem tuturor categoriilor de persoane că le suntem alături și suntem aici pentru a ne atinge obiectivele.

Director executiv,

Paula Roxana KAȘAI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.