A crezut că şi-a găsit jumătatea, dar a fost înşelat de femeia vieţii lui cu 9.000 de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un italian, care credea că şi-a găsit persoana potrivită pentru a-şi întemeia o familie, a avut parte de şocul vieţii lui. Cei doi s-au cunoscut pe internet, iar după câteva luni de discuţii în spatele calculatorului, bărbatul a invitat-o pe femeie la el acasă, în Italia, oferindu-se să îi plătească toate cheltuielile legate de transport.

Omul nu s-a gândit nicio clipă că de fapt avea de-a face cu o escroacă. Aceasta, împreună cu alte trei femei şi un bărbat, crease o adevărată reţea prin care înşelau diverşi oameni cu bani.

Joi, 9 august 2018, poliţiştii Polițiștii de la Crimă Organizată au efectuat patru percheziţii, la locuinţele a trei femei și un bărbat, bănuiţi de infracţiuni informatice și înșelăciune.

„Din cercetări a reieşit că, de la începutul lunii decembrie 2014 până în prima jumătate a anului 2015, un cetățean italian ar fi intrat în legătură pe un site de matrimoniale cu una dintre cele trei femei care folosea acest site.

Discuțiile dintre cei doi au evoluat până la propunerea făcută de cetățeanul italian de a o cunoaște personal, astfel că a invitat-o la el în Italia, oferindu-se să suporte toate cheltuielile legate de deplasare.

Pentru plata biletului de transport, cetățeanului italian i s-a indicat sa vireze banii la o Agenție de Transport din Piatra Neamț, folosindu-se un site fals ce imita o firmă de Transport Internațional din Brăila, pe numele celei de-a doua bănuită.

Profitând de încrederea cetățeanului italian, cei patru bănuiți l-au indus în eroare, sub diverse pretexte, solicitându-i acestuia sa-i trimită sume de bani (9.000 de euro) pentru a înlătura toate obstacolele care stăteau în drumul femeii către Italia”, transmite IPJ Timiş.

Oamenii legii au ridicat trei laptopuri, patru telefoane mobile şi documente care probează activitatea infracţională a acestora. Trei persoane au fost duse la audieri.

(A. P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.