81 de copii au primit ghiozdane complet echipate pentru școală din partea Asociației Motocicliștii Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Asociația Motocicliștii Lugoj  a oferit, cu spijinul Schieffer Industries România, 81 de ghiozdane complet echipate unor micuți cu probleme sociale. Ghiozdanele au fost achiziționate în campania pe care asociația lugojeană a demarat-o din dorința de a sprijini o parte dintre copiii cu probleme din oraș.

„Dragi prieteni, astăzi ne îndreptăm cu inimile pline de recunoștință către voi, cei care ați făcut posibilă transformarea unei idei simple într-o realitate minunată prin actul vostru de generozitate. Cu fiecare contribuție pe care ați făcut-o la această acțiune caritabilă ați adus o rază de lumină în viețile copiilor.

Fiecare donație, indiferent de mărimea sa, a fost un pas important către ajutorarea copiilor aflați în dificultate. V-ați unit forțele pentru a face o diferență și astfel ați demonstrat că solidaritatea și compasiunea sunt încă puternice în comunitatea noastră.

Gesturile voastre au reprezentat nu doar acte de binefacere, ci și o afirmare a umanității noastre și a responsabilității față de ceilalți. Datorită vouă, 81 de copii au primit ghiozdănelele echipate de care au nevoie la începutul noului an școlar.

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din această călătorie și sperăm că veți continua să ne însoțiți în eforturile noastre de a face lumea un loc mai bun. Suntem deosebit de bucuroși să vă împărtășim că partenerul nostru de nădejde în această călătorie a binefacerii a fost Schieffer Industries România.

Ne impresionează profund viziunea voastră asupra responsabilității sociale și dorința de a juca un rol activ în binele comunității. Într-o lume în care astfel de gesturi sunt rarități prețioase, acțiunile voastre inspiră și motivează atât pe cei din interiorul companiei, cât și pe cei din afara ei.

Fiecare gest de susținere contează, iar voi ați demonstrat că împreună putem face lururi minunate. Vă suntem recunoscători din suflet pentru că ați ales să vă alăturați nouă în această acțiune”, transmit,  și prin intermediul nostru, reprezentanții Asociației Motocicliştii Lugoj.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.