7 motive să programezi o vizită la o clinică stomatologică de top

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Majoritatea surselor de informare, fie acestea online sau offline, ofera detalii care, de cele mai multe ori, contribuie la cladirea fricilor si tensiunilor legate de interventiile stomatologice. Tocmai de aceea, prima etapa atunci cand alegi sa tratezi la o clinica stomatologica problema dentara cu care te confrunti este de a planifica intreg tratamentul impreuna cu medicul stomatolog. Acesta iti va explica in detaliu fiecare pas al tratamentului si iti va da indicatiile necesare cu referire la igiena orala sau medicatia de pe parcursul tratamentului.

Spre deosebire de un cabinet de sine statator, o clinica stomatologica este formata din diferite sectii cu multiple specializari, dispune de aparatura si materiale si proceduri medicale de ultima generatie. In plus, o clinica stomatologica poate oferi atat un pachet complet de servicii orientate catre preventie, tratare si recuperare, cat si servicii de cosmetica dentara. Mai mult decat atat, pacientii beneficiaza de grija si atentia specialistilor pregatiti sa rezolve eficient chiar si cele mai complexe probleme ale danturii, specialisti care inteleg temerile beneficiarilor referitoare la interventiile stomatologice. In situatia in care cauti cea mai buna solutie pentru problemele tale dentare, in randurile de mai jos vei gasi cateva motive care te vor convinge sa faci o programare la o clinica stomatologica.

Tratarea urgentelor stomatologice

In cazul in care te confrunti cu dureri puternice de dinti sau alte probleme care pot aparea la nivelul danturii, o clinica stomatologica dispune de personalul necesar pentru ca tu sa fii preluat de catre un specialist in cel mult jumatate de ora.

Tratamente moderne

In majoritatea situatiilor in care vizitezi o clinica stomatologica, tratamentele moderne de care vei beneficia iti vor asigura interventii si proceduri medicale rapide, nedureroase si surprinzator de eficiente, iar perioada de recuperare in urma interventiilor complexe va fi redusa considerabil.

Grija fata de pacient

Majoritatea celor care fac o programare in cadrul unei clinici stomatologice urmaresc sa beneficieze de tratamente dentare de calitate superioara, la preturi accesibile. Acest lucru este asigurat de medicii specialisti care reusesc sa asigure pacientilor o experienta placuta, prin alegerea celor mai bune solutii si interventii lipsite de dureri.

Comunicarea directa si stabilirea unui plan de tratament impreuna cu medicul sunt detalii care completeaza lista de motive pentru care foarte multe persoane aleg o clinica stomatologica, in special daca afectiunea de care sufera necesita etape de tratament parcurse sub indrumarea unor specialisti diferiti.

Interventii chirurgicale si recuperare post-operatorie

Bineinteles ca preferi sa beneficiezi de o experienta cat mai putin dureroasa, mai ales in cazul interventiilor chirurgicale. Astfel, intr-o clinica stomatologica de top vei avea acces la tehnologia factorilor de crestere PRGF Endoret. Aceasta asigura pacientilor vindecarea fara durere a tesuturilor gingivale, intr-un timp mult mai scurt in comparatie cu alte forme de tratament.

Inlocuirea dintilor intr-o singura sedinta

In cadrul unei clinici stomatologice, vei avea acces la implantologi si tehnicieni dentari specializati in tehnologia de implant dentar Sky Fast & Fixed de la Bredent. Prin intermediul acestei tehnologii si metode de tratament, poti beneficia de rezolvarea problemei dintilor lipsa in doar 24 de ore. Rata de succes a procesului de osteointegrare pentru acest tip de procedura este de 100%.

Proceduri specializate pentru coroane si fatete dentare

Astfel de tratamente de estetica dentara sunt realizate intr-o clinica stomatologica prin intermediul tehnologiei CEREC CAD/CAM, iar tu te vei bucura de rezultate impresionante si iti vei recapata increderea in propriul zambet chiar incepand cu ziua interventiei.

Alte servicii specializate

O clinica stomatologica iti asigura servicii complete dedicate sanatatii orale. O oferta completa de servicii dentare trebuie sa cuprinda stomatologie pentru copii, realizare si montare aparate dentare, albire dentara profesionala, proteze dentare, tratament parodontal, radiologie digitala si computer tomograf, depistare cancer oral, tratament endodontic, detartraj cu ultrasunete, stomatologie laser si alte proceduri medicale complexe.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.