5 lucruri importante despre jocurile de Keno

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Unul dintre jocurile de noroc popular în afara României, Keno este foarte similar cu jocul de loterie. Nu sunt diferențe foarte mari în ceea ce privește modul de extragere a bilelor față de loto, în sensul că folosește un generator de numere aleatoare (RNG) care extrage numerele în mod întâmplător. Iată care sunt unele dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi atunci când joci Keno în cazinourile pacanele online cu licență din România.

  • Nu există numere norocoase la Keno!

Chiar dacă există tentația de a-ți alege niște numere norocoase atunci când joci Keno, acest lucru nu va avea nici un fel de influență asupra numerelor extrase. De asemenea, să nu te gândești cumva că numerele extrase anterior vor avea vreo influență asupra extragerilor ulterioare. Nu este decât o falsă impresie, care s-a împământenit la mulți dintre jucătorii de jocuri de noroc, dar care nu are nicio bază reală. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi între 1 și 15 numere, iar dacă ai optat pentru o variantă în care ți se permite să optezi între 1-20 numere, atunci nu-ți rămâne decât să-ți joci șansa într-un mod cât mai inspirat.

  • Nu există tipare de câștig, așa că nu există strategii cu șanse de câștig garantat!

Fiind un joc bazat pe sistemul de loterie, Keno, se bazează în mare măsură pe imprevizibilitate. Ceea ce înseamnă că bilele de Keno sunt alese aleatoriu, fiind foarte greu să se prevadă care numere vor fi extrase. Cu toate acestea, mulți jucători Keno susțin că există modele Keno câștigătoare. În ciuda acestei credințe false, cea mai bună modalitate de a câștiga  la Keno este să joci cel mult un bilet în același timp.

  • Există o serie de numere “fierbinți” și de numere “reci”!

În Keno, numerele cu cea mai mare rată de extragere sunt denumite „numere fierbinți”. Acest lucru se bazează pe numerele extrase de-a lungul a 5 runde consecutive, iar potrivit statisticilor, cele mai extrase numere din Keno sunt 61, 66, 67, 74, 3, 16, 44, 58 și 78. Există și “numere reci”, acestea fiind cele mai puțin extrase numere în decursul a 15 runde consecutive.

  • Șansele de a câștiga premiul cel mare sunt foarte mici!

Valoarea câștigurilor la Keno se bazează pe numărul de numere pe care le-ai ales în timpul jocului, precum și pe numărul de numere care sunt extrase. În general, cu cât mai multe numere alege un jucător, cu atât va fi mai mare câștigul. La plasarea pariului ar trebui să iei în calcul probabilitatea de a câștiga, iar șansele de a obține 15 numere din 15 este de 1 în 41,751,453.986 (0.00000240%), în timp ce șansele de a fi extrase 20 de numere din 20 este de 1 în 3,535,316,142,212,173,800.000.

  • Extragerile din joc nu pot fi manipulate prin utilizarea unor strategii de Keno!

Nu este posibil să manipulezi rezultatele pentru a obține câștigurile puse-n joc, așa că nu există nicio strategie câștigătoare la Keno. Cea mai bună modalitate să-ți crești șansele de câștig este să exersezi jocul în modul demo sau în versiunile gratuite puse la dispoziție de către platformele online cu jocuri Keno.

Despre admin 6622 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.