5 adevăruri despre studiourile de videochat din România

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Tinerele din Romania aleg, intr-un numar din ce in ce mai mare, sa devina modele in cadrul studiourilor de videochat din Bucuresti si din marile orase alte tarii. Astfel, ele au parte de numeroase beneficii financiare, profesionale, dar si personale, care le ajuta sa se dezvolte pe toate planurile si sa duca viata pe care si-au dorit-o intotdeauna.

Locurile de munca oferite de studiourile de videochat din Romania nu mai constituie de mult timp un subiect tabu. Intr-o societate dominata de tehnologie, consumerism si individualism, meseria de model de videochat a devenit mult mai acceptata de oamenii de rand. Acestia stiu acum ca exista un cadru legal pentru desfasurarea acestei profesii si ca tinerele nu fac altceva decat sa socializeze online in cadrul programului de lucru.

Ce ar trebui sa se stie despre studiourile de videochat:

  1. Companiile care ofera locuri de munca in videochat actioneaza respectand legislatia. Ele platesc taxe si impozite la fel ca oricare alte afaceri din Romania. De asemenea, modelele din studiourile de videochat profesionale au contracte legale de artist-interpret, asigurari sociale (CAS, CASS) si asigurare medicala privata.
  2. Studiourile de videochat ofera conditii foarte bune de lucru si o atmosfera relaxanta. Modelele isi desfasoara activitatea in cladiri decorate modern si dotate cu aparatura profesionista. In plus, au parte de o intreaga echipa de specialisti, care le ajuta sa aiba succes si sa castige cat mai multi bani: trainer dedicat, echipa de suport tehnic permanent, make-up artist, hairstylist, maseur, psiholog si echipa de marketing si de promovare. Modelele beneficiaza de asemenea de spatii de relaxare si de aparatura de fitness pentru a se pastra in cea mai buna forma fizica si psihica.
  3. Cursuri gratuite individuale. Modelele din studiourile de videochat premium, cum este Studio 20, au parte de cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj. Acestea se fac individual, astfel ca fiecare model beneficiaza de maximum de atentie si de informatie personalizata. Astfel, tinerele isi pot dezvolta noi aptitudini si abilitati, pe care le pot folosi atat in viata profesionala, cat si in cea personala.
  4. Studiourile de videochat ofera modelelor posibilitatea de a face videochat glamour, deci de a-si folosi inteligenta, nu nuditatea, pentru a atrage si a fideliza membrii siteurilor de profil. Astfel, pot activa in acest domeniu si persoane care nu vor sa se dezbrace in fata camerei video, dar care vor sa profite de toate avantajele acestei profesii. Ele nu trebuie decat sa poarte conversatii cat mai interesante cu interlocutorii online astfel incat acestia sa se simta foarte bine si sa petreaca cat mai mult timp in compania lor, pe chatul privat.
  5. Studiourile de videochat nu angajeaza numai fotomodele, deoarece in aceasta industrie nu numai aspectul fizic este important, ci si personalitatea. Cu tinerele interesate de acest job au o atitudine mai deschisa, mai toleranta si mai diplomata, cu atat mai mult au sanse sa reuseasca sa faca performanta si sa castige foarte multi bani. Membrii siteurilor din acest domeniu cauta persoane pozitive, optimiste si distractive, cu care pot petrece timp de calitate.

Daca iti doresti sa devii model de videochat la Studio 20 si sa castigi pana la 25.000 de dolari pe luna, suna la 0748.777.757 sau trimite un email la angajari@studio20.ro si intra intr-o echipa de succes. Trebuie sa ai 18 ani impliniti, cunostinte de baza de limba engleza, un aspect fizic placut si o personalitate pe masura. Cu ajutorul specialistilor nostri, te vei transforma intr-o maestra a seductiei online, care duce o viata fara griji financiare. Cu Studio 20 poti castiga nu numai bani, ci si faima. Modelele noastre au fost recompensate cu numeroase premii la toate festivalurile internationale din ultimii ani, dedicate acestei industrii.

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

4 comentarii

  1. Atata timp cat salariul tau este decalarat, vei putea face si imprumuturile sau creditul de care ai nevoie, astfel incat sa iti indeplinesti toate visele. Alege cu incredere studioul care ti se potriveste, evitand in acest fel neplacerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.