4 tipuri de geci potrivite pentru bărbați în anotimpurile reci

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sezonul rece reprezintă un semnal de alarmă în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru bărbați, mai ales că, gecile fac parte din articolele vestimentare importante care formează întreaga ținută. La fel ca femeile, bărbații, își doresc să arate bine, deci acordă suficientă atenție și grijă în alegerea pieselor vestimentare cu care urmează să se îmbrace o perioadă lungă de timp. Toamna și iarna sunt anotimpuri dedicate gecilor, puloverelor sau bluzelor cu guler, iar în cazul bărbaților decizia devine complexă atunci când trebuie să aleagă geaca potrivită sezonului, deoarece este articolul scos la vedere care trebuie să se plieze extrem de bine pe corp.

Iată tipurile de geci potrivite pentru anotimpurile răcoroase

  • Geci matlasate 

Gecile matlasate sunt la modă în fiecare an și reprezintă unul dintre modelele cele mai comode, favorizate de către barbati atât în perioada de toamnă, cât și cea de iarnă. În plus, aceste tipuri de geci sunt mereu revizuite, apărând constant modele noi și interesante astfel încât, să poți alege dintr-o gamă largă de modele. De asemenea, există atât variante scurte, cât și variante lungi în așa măsură încât, dacă acest tip de geacă se potrivește personalității tale, să ai posibilitatea achiziționării variantei pentru toamnă, dar și pentru iarnă. Acestea pot fi găsite în culori simple precum negru sau gri, dar și în nuanțe care te vor scoate în evidență precum roșu, galben, mov, însă totul depinde de ce inspirație ai și ce anume îți dorești să transmiți celorlalți. 

  • Geci cu puf 

Gecile cu puf nu sunt specifice doar femeilor, ci și bărbaților întrucât sunt și populare când sezonul rece se apropie. Bineînțeles, pot fi găsite atât în variante mai subțiri, cât și mai groase, pentru a oferi posibilitatea să-ți alegi ceea ce te încântă mai tare atunci când ieși la lumină. Mai mult, gecile cu puf sunt potrivite oricărui tip de vârstă sau înălțime și sunt alese, de cele mai multe ori, pentru avantajele gulerelor care oferă protecție și căldură în partea superioară a corpului. Așadar, ai posibilitatea de a alege din oferta de geci cu puf  de la Bigotti.ro orice model simți că se adaptează preferințelor tale. 

  • Geci fashion 

Gecile fashion sunt recomandate celor care iubesc culorile vii și modelele vestimentare ieșite din tiparul clasic. Astfel că, modelele și desenele colorate nu ar trebui să fie o problemă pentru tine atunci când alegi să te îmbraci elegant sau casual în sezonul rece. Dacă ai o personalitate extravagantă, aceste tipuri de geci predomină în detrimentul celorlalte modelelor matlasate sau cu puf. Nu-ți fie teamă să te exprimi!

  • Geci Parka

Gecile Parka sunt modelele care rezistă perioade îndelungate, având o durată de viață care se menține fără să scadă extrem de mult în intensitatea aspectului inedit. Pe lângă avantajul rezistenței, acestea sunt modele clasice care nu displac și nu deranjează niciun tip de personalitate. Frumusețea gecilor de tip Parka constă în senzația stilului minimalist și în același timp potrivirii aproape în orice context.

În concluzie, anotimpurile reci oferă o diversitate specială în alegerea modelului de geacă dorit și în cazul bărbaților. Desigur, tipul de geacă trebuie ales în funcție de caracterul personal, dar și de piesele vestimentare cu care acestea s-ar potrivi pentru o perioadă îndelungată.

Sursă foto: Pexels.com

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.