34 de studenți angajați la McDonald’s au fostpremiați la cea de a 12-a ediție a Burselor McDonald’s

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

De 12 ani, Bursele McDonald’srecompenseazăangajații studenți, cu rezultate bune atât la învățătură, cât și la locul de muncă. Din dorința de a sprijini educația și excelența,McDonald’s a premiat anul acesta 34 de angajați cu burse în valoare de 85.000 de lei și a ajuns în cei 12 ani de program la un total de 330 de burse de merit oferite, însumând 677.000 lei.

12 edițiide Burse McDonald’s înseamnă 330 de colegibursieri, recunoscuțipentrurezultateleremarcabilepe care le au la școalăși la locul de muncă. Ne dorimsăcreăm un mediu de lucrucâtmaiplăcutpentrufiecaredintreangajațiinoștrișisă leoferimoportunitățile de a-și duce la capătplanurileșiobiectiveleprofesionale, darșipecelepersonale.Bursele McDonald’s reprezintăunuldintreprogramele de lungădurată cu care ne mândrimșipe care îlorganizăm cu mare drag înfiecare an. Suntemmândrisăputemsusține cu burse șianulacesta un număr de 34 de angajațistudenți, ca un prim pas înprocesullor de dezvoltareprofesională”, a declaratIrina Panaite, Director ResurseUmane, Premier Restaurants România

Procesul de selecție a celor 34 de bursieri din acest an s-a desfășurat în perioada 21 martie – 25 aprilie. Fiecare din cei 34 bursieri de anul acesta a obţinut cel puţin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin nota 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. Un alt criteriu foarte important în acordarea burselor sunt recomandările profesorilor şi performanţa angajaților la locul de muncă.

Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat pe 10 mai la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti în prezenţa managementului companiei, a părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au susținut studenţii pe parcursul anului școlar. Fiecare bursier a primit câte un cec în valoare de 2.500 lei,înmânat de către Daniel Boaje, Directorul General Premier Restaurants România, pentru a le recunoaște meritele la școală și la locul de muncă.

Prin toate activitățile desfășurate pentru angajați, McDonald’s încurajează educația și performanța. Angajații companiei sunt recompensați cu bonusuri individuale și de echipă, în funcție de perfomanța restaurantelor, iar până astăzi, peste 35.000 de persoane au trecut prin Școala McDonald’s.

Pentru a susține diversitatea angajaților săi, McDonald’s a pus bazele unui program de muncă flexibil și răsplătește fidelitatea angajaților care aniversează 1, 3, 5, 10, 15 și 20 de ani vechime în companie. Mai mult decât atât, programul de Manager Trainee, de pregătire accelerată, se adresează atât absolvenților din interiorul McDonald’s, cât și celor din afara companiei. În prezent peste 4.500 de angajați întâmpină clienții în cele 71 de restaurante McDonald’s din țară, dintre care aproape 2.500 sunt tineri care au sub 25 de ani.

 Despre McDonald’s înRomânia

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerulpentrudezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituaniași Malta. Premier Capital plc operează138 de restauranteînlocatiiimportante, maimult de jumătatedintreeleavândMcDriveșinumeroasecafeneleMcCafé. ÎnRomânia, McDonald’s estelider al piețeirestaurantelor, cu 71 de restauranteîn 21 de oraşe. Pânăînprezent, companiaainvestitpeste800 de milioane de lei înRomânia, are 4.500 de angajaţişiprimeștezilnicpeste 200.000 clienţi. În 2017 a fostdesemnatcelmai bun angajatorpentru al patruleaanconsecutiv, conform AON România.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.