2€ pentru o viață mai bună. Trimite „Iasmina” la 8832 și schimbă viitorul unei copile chinuite de boală

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Copilăria trebuie să însemne libertate, joacă, energie, viață în cea mai frumoasă formă, nelimitarea bucuriei de a trăi. De aceea, locul unui copil nu trebuie să fie niciodată într-un scaun cu rotile.

Iasmina Costache are 10 ani, dar se chinuie să meargă la fel ca un copil de numai câțiva anișori. La vârsta de 8 luni, membrele ei au dat semne că ceva este profund în neregulă. Se încordau și se mișcau necontrolat, iar tot corpușorul micuț, odată plin de energie și de viață, parcă seca de putere.

Astăzi, Iasmina e dependentă de părinți în totalitate. Copila a fost diagnosticată cu Sindromul Aicardi-Goutières, o afecțiune genetică ce provoacă un handicap fizic și mintal sever.

Cu lacrimi în ochi, mama fetiței privește de ani de zile neputincioasă la suferința ei și cere ajutor tuturor celor care pot contribui la ameliorarea stării în care se află Iasmina.

Vrea să se joace și ea, dar copiii vin două secunde și pleacă fiindcă ea nu se poate da jos… Îi rog foarte mult, cu mâna pe inimă, pe toți care mă pot ajuta să merg cu Iasmina la spital, să pot să o fac bine, spune Mirela Costache, mama fetiței.

Așa cum copiii sănătoși trec prin numeroase experiențe fericite alături de părinți și de partenerii de joacă, așa Iasmina a trecut prin numeroase terapii, orteze și operații, iar drumul recuperării e abia la început și deloc ușor de suportat, atât emoțional cât și financiar.

Costul intervențiilor efectuate la Spitalul de Copii din Zurich depășește cu mult posibilitățile familiei Costache, care a cheltuit tot ce a putut pe anterioarele operații și tratamente. E vorba de 60.000 euro, din care abia s-au strâns 10.000.

Restul de bani pot fi adunați printr-un SMS cu textul „Iasmina”, trimis la numărul 8832. Individual, nu putem vorbi de un efort, căci mesajul înseamnă doar 2€. Colectiv însă, poate însemna un viitor mai bun pentru fetița de 10 ani, greu chinuită de boală.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare, o poate ajuta pe Iasmina să meargă din nou, să scape de suferință.

Dacă doriți să o ajutați pe termen lung în această luptă nedreaptă, o puteți face printr-o plată recurentă. Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie – Costache

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.