22 de percheziții desfășurate în 10 județe

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marți, 23 iunie a.c., polițiștii specializați în investigare a criminalității economice au efectuat 22 de percheziții, în județele Timiș, Bihor, Mehedinți, Vâlcea, Arad, Călărași, Vaslui, Caraș-Severin, Maramureș și Mureș, într-un dosar de evaziune fiscală.

În perioada 2012-2016, o societate comercială cu sediul în județul Olt ar fi înregistrat în evidența contabilă operațiuni nereale constând în achiziții de mobilier urban de la 14 societăți comerciale cu un comportament fiscal ,,tip fantomă”. Astfel, societatea s-ar fi sustras de la plata impozitului pe profit și a TVA către bugetul de stat, în sumă de aproximativ 550.000 de lei.

De asemenea, societatea respectivă ar fi emis facturi de livrare a bunurilor către 22 de beneficiari din țară, existând suspiciuni că acestea nu ar fi fost livrate în totalitate, deși plățile au fost efectuate.

23 de persoane au fost conduse la sediul poliției pentru a fi audiate. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor de investigare a criminalității economice din județele Timiș, Bihor, Arad, Călărași, Vaslui, Caraș-Severin, Maramureș și Mureș.

(foto: Lugojeanul.ro)

(A. P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.