10 elevi de la HasdEU calificați la fazele naționale ale olimpiadelor școlare în anul școlar 2018/2019

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Liceul Teoretic Iulia Hasdeu a dovedit, încă odată, că are doar elevi de nota 10. În anul școlar 2018/2019, 10 elevi de la HasdEU s-au calificat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

Astfel Karinna Barbu, din clasa a XII-a A, pregătită de doamna profesor Murariu Anca, a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura română și s-a calificat la faza națională.

Bogdan Ioan Popîrlan, din clasa a IX-a A, pregătit de doamna profesor Moatăr Enikö, a obținut Premiul al III-lea la faza județeană a olimpiadei de matematică și s-a calificat la faza națională.

Opt elevi de la Liceul Teoretic Iulia Hasdeu Lugoj, pregătiți de doamna profesor Manzur Violeta, participanți la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană, s-au calificat la faza națională a competiției.

Acești elevi sunt: Angelica Benzar, din clasa a IX-a E, care a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Natalia Rosuș, din clasa a X-a F, care a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Andrei Corjuc, din clasa a XI-a G, care a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Mariana Scopeț, din clasa a XII-a G, care a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Marlis Anișoreac, din clasa a IX-a E, care a obținut Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Arabela Covaci, din clasa a X-a F, care a obținut Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Andreea Dzițac, din clasa a XI-a G, care a obținut Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Lavinia Sinca, din clasa a XII-a G, care a obținut Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană.

AL PRESS

Scopet
Despre admin 6218 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.