10 elevi de la HasdEU calificați la fazele naționale ale olimpiadelor școlare în anul școlar 2018/2019

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Liceul Teoretic Iulia Hasdeu a dovedit, încă odată, că are doar elevi de nota 10. În anul școlar 2018/2019, 10 elevi de la HasdEU s-au calificat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

Astfel Karinna Barbu, din clasa a XII-a A, pregătită de doamna profesor Murariu Anca, a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura română și s-a calificat la faza națională.

Bogdan Ioan Popîrlan, din clasa a IX-a A, pregătit de doamna profesor Moatăr Enikö, a obținut Premiul al III-lea la faza județeană a olimpiadei de matematică și s-a calificat la faza națională.

Opt elevi de la Liceul Teoretic Iulia Hasdeu Lugoj, pregătiți de doamna profesor Manzur Violeta, participanți la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană, s-au calificat la faza națională a competiției.

Acești elevi sunt: Angelica Benzar, din clasa a IX-a E, care a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Natalia Rosuș, din clasa a X-a F, care a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Andrei Corjuc, din clasa a XI-a G, care a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Mariana Scopeț, din clasa a XII-a G, care a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Marlis Anișoreac, din clasa a IX-a E, care a obținut Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Arabela Covaci, din clasa a X-a F, care a obținut Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Andreea Dzițac, din clasa a XI-a G, care a obținut Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană; Lavinia Sinca, din clasa a XII-a G, care a obținut Premiul al II-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura ucraineană.

AL PRESS

Scopet
Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.