1 iunie de poveste, pregătit de Clubul Copiilor în Parcul “George Enescu”

Clubul Copiilor pregătește un 1 iunie de neuitat pentru pentru cei mai tineri lugojeni, zi care va fi sărbătorit în avans, vineri 31 mai, în Parcul Gerge Enescu între orele 11 și 14.  Organizatorii îi așteaptă pe copii cu surprize care mai de care mai inedite, menite să facă din Ziua Copilului o sărbătoare complexă. Nu va lipsi mașina prieteniei și spectacolul musical.

 “Anul acesta vom avea pe lângă toate activitățile organizate și susținute de către copiii noștri: spectacole, picture pe față, ateliere creative, și câteva zone de mare, mare interes. Vom avea o zonă de jocuri, în care toată lumea de la cei mai mici la cei mai mari se pot juca, sunt jocuri simple, din lemn. Le vor găsi în mașina prieteniei, sunt niște parteneri din Arad care vin cu mare drag la acțiunile noastre. Pe scena din parc, pentru că anul acesta avem promisiunea că vom avea o scenă, astfel încât să existe vizibilitate, vom avea un spectacol de musical. Cinci soprane de la opera din Timișoara vor susține spectacolul Hansel și Gretel”, a declarat Simona Berghin, director Clubul Copiilor Lugoj.

 De departe, atracțiile zilei se doresc a fi un show-ul de baloane de săpun și un autobus în care copiii se pot fotografia. Dulciurile și răcoritoarele vor fi de nelipsit.

 Tot pe scenă, în final, în jurul orei 12.30- 13, va avea loc un show de baloane de săpun. Este ceva nou. Noi am întrebat copiii și au fost destul de încântați. Baloane de săpun, acrobații, multe numere foarte interesante și drăguțe.  În parc, copiii vor găsi un autobus special amenajat, în care își vor face poze și vor primi amintiri, va exista un cort, unde își pot procura toate baloanele dorite de ei. O să primească dulciuri și răcoritoare. Autobusul și dulciurile sunt asigurate de către un partener, o firmă multinațională din oraș care de câțiva ani ne sprijină”, a mai spus Simona Berghin.

 Manifestarea este organizată de Clubul Copiilor Lugoj, în colaborare cu Primăria Lugoj, Asociația Smart Kreativ, Casa de Cultură a Municipiului și o multinațională din oraș. Evenimentul se va desfășura în Parcul “George Enescu” în cazul în care vremea va fi vavorabilă. Dacă va ploua activitățile se vor muta la teatru.

Alina DAMIAN

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.