Ziua Porților Deschise la Free Amely 2007

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Animalelor, în 4 octombrie 2016, au trecut pragul Adăpostului Asociației Free Amely 2007, aproximativ 30 de persoane.

De remarcat este un grup de elevi de la „Colegiul Tehnic Valeriu Branişte” Lugoj, care, însoțiți de profesori, au donat o cantitate destul de mare de mâncare pentru câini şi pisici.

”Mulțumim acestor minunați liceeni, profesorilor lor, conducerii şcolii şi, nu în ultimul rând, părinților lor. Mulțumim şi domnului Dr. Dan Traian Demeter, care ne-a vizitat şi în această zi specială, deşi dumnealui vine aproape zilnic cu mâncare pentru o parte din câinii din adăpost. Ne-au mai trecut pragul şi alți vizitatori care au venit cu donații, dar care au dorit să rămână anonimi. De ziua lor, animalele din adăpostul nostru au avut aproximativ 30 de oaspeți care au donat peste 100 kg de mâncare pentru câini şi pisici şi un număr impresionant de mănuşi de bună calitate, care ne sunt de mare ajutor. Deşi astăzi a plouat mult, noi şi animalele din adăpostul nostru suntem mulțumiți de felul în care am sărbătorit Ziua Internațională a Animalelor. Mulțumim tuturor şi vă aşteptăm să ne treceți pragul în fiecare zi”, ne-a declarat Elena Balaj, președinta Asociației Free Amely 2007.

AL PRESS

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.