Vrei să pui bazele primului tău magazin online? Iată de ce să alegi platforma easyCart să te ajute în acest proces

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Prezența în online a unei afaceri a devenit în ultimii ani o reală necesitate care dacă nu este îndeplinită afectează performanțele și limitează durata de viață pe piață. Chiar dacă comerțul clasic are avantaje semnificative, care cu greu pot fi egalate, vânzările online îți aduc mai multă deschidere, libertate și te ajută să îți transformi afacerea într-un brand care atrage, stârnește interesul și convinge. Bifând aceste caracteristici îți va fi mai ușor să conturezi o plajă de clienți fideli care reprezintă un procent semnificativ din succesul unei companii. Bucură-te de toate beneficiile pe care ți le oferă piața digitală și creeaza un magazin online cu ajutorul easyCart!

easyCart te ajută să pui bazele magazinului tău online în timp record

Gândul lansării unui nou site poate părea înfricoșător în primă instanță din cauza tuturor implicațiilor tehnice și etapelor pe care trebuie să le parcurgi pentru ca acesta să devină funcțional. Cu easyCart însă, responsabilitatea ta se limitează la o configurare de abonament, lăsând toate procesele din spate în seama unei echipe de specialiști. Din momentul în care ai ales cum vrei să fie și ce funcții vrei să îndeplinească magazinul tău, noi te vom înregistra pe platformă și începem demersurile de creare și lansare a magazinului online care durează, de regulă, mai puțin de 15 zile. După această perioadă vei putea începe să realizezi primele vânzări și să îți scalezi afacerea.

Ai posibilități nenumărate de personalizare a site-ului

După cum spuneam, magazinul online este o componentă esențială de identitate de brand pentru orice afacere și, de aceea, este important ca fiecare detaliu de pe site să aibă o semnificație și să ajute fiecare vizitator să contureze o percepție reală despre cine este, ce oferă și ce valori are brandul în cauză. Drept urmare, este foarte important ca site-ul pe care urmează să îl creezi să fie în deplină concordanță cu ceea ce vrei să transmiți și să oferi potențialilor tăi clienți.

easyCart îți oferă posibilitatea să personalizezi fiecare detaliu, de la interfață, la traseul pe care îl parcurge fiecare vizitator până la momentul la care finalizează o comandă, în așa fel încât să oferi mai mult decât un serviciu, ci o întreagă experiență. Pentru a adapta modul de funcționare, instrumentele implementate, funcțiile și alte detalii care te ajută să vinzi, easyCart va efectua o analiză SWOT a companiei prin care se vor identifica toate punctele tari și slabe care pot fi utilizate sau îmbunătățite pentru a crea un site puternic.

Plătești în funcție de cerințe și nevoi

Cu easyCart vei putea face economii semnificative la buget în timp ce implementezi o strategie care te va ajuta să obții profit considerabil în timp record. Oricare ar fi bugetul de care dispui pentru viitorul magazin online, există cel puțin o opțiune la care să poți apela pentru a descoperi cum funcționează și cum te poate ajuta comerțul electronic.

Serviciile easyCart vor fi achitate lunar, sub forma unui abonament pe care îl configurezi după propriile nevoi și posibilități. Punctul de plecare pentru pachetul standard, care cuprinde funcțiile și instrumentele necesare de care ai nevoie pentru a putea începe să vinzi online, este de 24 de Euro pe lună. Treptat, în funcție de rezultatele pe care le obții sau de oportunitățile care apar, vei putea să optezi pentru upgrade-uri de marketing și promovare avansate, profesionale sau premium, care îți vor transforma complet experiența pe piața în online și îți vor aduce câștiguri impresionante pentru câțiva Euro în plus lunar.

Depășește toate barierele din calea succesului afacerii tale cu un magazin online creat cu ajutorul easyCart!

Despre admin 6694 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.