Vrei să câștigi 100.000 de dolari şi să cucerești inimile tuturor? Înscrie-te la Miss Universe România 2017

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Şi tu poţi fi Miss Universe România 2017! Vino la preselecţii pe 20 şi 21 octombrie, începând cu ora 11, la Premier Palace Spa Hotel!

Este deja binecunoscut în lume faptul România are femei frumoase. Pentru a o alege însă pe cea mai frumoasă dintre cele mai frumoase, cea care ne va reprezenta ţara la Las Vegas, în cadrul competiţiei Miss Universe 2017, va avea loc un casting la Bucureşti, în doar câteva zile.

Astfel, pe 20 şi 21 octombrie 2017, începând cu ora 11, la Premier Palace Spa Hotel se vor adună frumoasele din întreaga ţară defileze în rochii elegante de seară, dar şi în costume de baie, în încercarea de a convinge juriul merită şansa de a reprezenta România în cadrul competiţiei internaţionale Miss Universe 2017, care va avea loc în Statele Unite ale Americii.

Atât fetele familiarizate cu astfel de concursuri, dar şi cele care încearcă pentru prima dată emoţiile unei astfel de experienţe, sunt aşteptate în Bulevardul Ghencea nr. 134, la Premier Palace Spa Hotel, dacă îndeplinesc următoarele condiţii: au între 18 şi 28 ani şi o înălţime minimă de 1,65 m. Nu este relevant pentru acest casting dacă au sau nu operaţii estetice. Este necesar aibă la ele pantofi cu toc, rochie de seară şi costum de baie.

Cele 30 de finaliste selecţionate în urma castingului vor participa la Miss Universe România 2017, care va avea loc pe 1 noiembrie 2017.

Aflat la cea de-a 7-a ediție în România, evenimentul se va desfășura în cadrul celui mai grandios și elegant spectacol de beauty organizat vreodată în țara noastră, într-una dintre cele mai glam și elitiste locații din București, Magic Place Events Grant.

Norocoasa câştigătoare a finalei Miss Universe România 2017 ne va reprezenta ţara la Las Vegas, Statele Unite ale Americii, în data de 26 noiembrie 2017, în cadrul celei mai importante competiţii de frumuseţe din lume, Miss Universe.

În fața a peste 500 de milioane de telespectatori din întreaga lume, românca ce va fi desemnată Miss Universe România va avea șansa de a câștiga marele premiu de 100.000 de dolari și de a cuceri inimile lumii întregi.

AL PRESS

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.