Voleibalistele de la CSM Lugoj oferă autografe în ultimul joc din campionat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ultimul joc din actuala ediție a campionatului Diviziei A1 al voleibalistelor de la CSM Lugoj va avea loc marți, 26 aprilie, de la ora 18:30, în Sala Ioan Kunst Ghermănescu, când vor întâlni pe Dinamo București.

La finalul acestui joc, voleibalistele de la CSM Lugoj, care au avut un parcurs excelent în această ediție de campionat, vor acorda autografe tuturor doritorilor.

„Meciul acesta este pentru voi, dragii noştri, suporteri, prieteni sau oameni care întâmplător aţi ajuns pe la sală în acest sezon (deşi ştim că nimic nu este întâmplător!). A fost un an frumos, cu meciuri excelente, cu rezultate bune, care puteau fi şi mai bune, dar acest lucru nu a depins doar de noi. Acum este momentul să vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut în acest an şi vă aşteptăm să umplem sala, marţi, 26 aprilie, de la ora 18,30, pentru ultimul joc al sezonului. Deşi nu e important, adversar va fi Dinamo Bucureşti. La acest ultim joc, pe scaune o să găşiţi un afiş ca acesta, în miniatură, pe care fetele vă vor oferi, dacă doriţi, autografe pentru a vă mulţumi şi a rămâne cu o amintire frumoasă de la cele de care ne vom despărţi. Aşadar, o sesiune de autografe şi fotografii după joc, indiferent de cât de mare va fi numărul celor care doresc acest lucru. Hai să ne vedem, să umplem sala, că până la toamnă ne va fi tare dor de volei! P.S. Putem semna autografe pe orice doriţi”, menționează CSM Lugoj – volei pe pagina de Facebook.

Voleibalistele de la CSM Lugoj s-au impus și în ultima deplasare din actuala ediție de campionat.

Formația din Lugoj a câștigat cu 3-1 (25-22, 20-25, 25-18, 25-12) partida cu SCMU Craiova, disputată în Cetatea ăniei.

În clasament, CSM Lugoj are 58 de puncte și nu mai poate pierde locul 5, care îi asigură o nouă prezență europeană, în Cupa Challenge.

Foto: Agerpres

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.