Volei, junioare III: trei victorii, cu 3-0, cu trei echipe

După cum știți, în aceste zile Lugojul găzduiește în Sala Sporturilor un eveniment deosebit, la care participă opt echipe de volei din țară: faza a III-a – FINALĂ –  a Campionatului Național de speranțe  (a  treia categoria de vârstă a junioarelor de la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, voleibaliste născute în și după anul 2003).

Vineri, 12 mai 2017, în sala Ioan Kunst Ghermănescu, echipa de junioare III, pregătită de profesoara Carmen Todros, a învins cu 3-0 trei formații din Seria a II-a: CSȘ Sibiu, CSȘ Botoșani și Dinamo București.

După desfășurarea meciurilor din serii, primele două clasate dispută, în cruciș, semifinalele, apoi meciurile finale pentru medalii.

Sâmbătă, 13 mai, semifinala este programată de la ora 15,30, adversara lugojencelor fiind LPS Mircea Eliade București, calificată de pe locul II în Seria I după 1-3 cu Victoria Nădlac, 3-0 cu CSȘ Bacău și 3-2 cu Dacia Mioveni.

Echipa de speranțe a  C.S.Ș. Lugoj este antrenată de prof. Carmen Todros. Fiți alături de micuțele sportive ale Lugojului în această competiție!

A doua semifinală, de la ora 17,30, se va desfășura între Dinamo București și Victoria Nădlac.

AL PRESS

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.