Volei, Divizia A1, Etapa I, Sâmbătă, 29.10, 18,30: CSM Lugoj – Rapid București

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Volei, Divizia A1, Etapa I, Sâmbătă, 29.10, 18,30: CSM Lugoj – Rapid București.

Dan H. BRUDIU

La doar șase zile distanță de finala Supercupei României, în 29 octombrie, CSM Lugoj debutează în campionatul intern în compania principalei favorite la titlu, echipa cu cele mai mari investiții în vară și cel mai mare buget din România: Rapid București.

Team care a transferat în intersezon nume mari ale voleiului: titratul antrenor italian Carlo Parisi, coordonatoarea sud-coreeană Da Yeong Lee, brazilianca Suelle Oliveira, cubaneza Ailama Cesé Montalvo, canadianca Jenifer Cross, bulgăroaica Nasya Dimitrova, libero-ul campion mondial sîrb Teodora Pusic, precum și româncele de top Ioana Baciu, Diana Ariton și Denisa Drâmboi.

Un campionat în care formația giuleșteană pornește cu obiectiv clar titlul de campioană la volei feminin, explicabil în condițiile investițiilor imense care se fac în anul centenarului clubului, altădată, feroviar, rămas vișiniu în continuare.

După marea reușită de la Mioveni, e momentul în care ne dorim să vă avem pe toți alături în tribune. Mai ales că, după meciul ce începe la 18,30, vor urma câteva momente speciale pentru volei și susținătorii săi. Haideți să fim împreună, în week-end, la volei!

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.